Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg

Príspevok v téme: Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
Luckatucka

Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.

carey

baby idem sa pozriet na tych nadejnych spevakov v telke.
Ja prepacte nechcela som otvarat tuto temu, len som sa tak zamyslela. A vlastne som si uvedomila, ze nemam problem o tom hovorit, uz to so mnou nic nerobi

Maoam

baby, oni sa k sebe strasne hodili, mali rovnake charaktery, rovnake zaujmy, rovnaku amoralku, vlastne si museli strasne sediet si myslim

ale tak preco bol vo vztahu s takou babou, ako som ja, to fakt nepochopim, ked v skutocnosti chcel nieco uplne ine

xdanielax

bingham - ja myslim, ze podvadzaju rovnako baby aj chalani :)) ked mas viac kamaratov (muzov) tak pocujes ich pribehy..to je cele. A ano my sme tu samozrejme vsetky velmi dobre a mile! :-)) pekne si nas odhadol

bingham

danielka...ale ved ano mate pravdu...len je zaujimave ze ja stretavam baby taketo(vacsinou)... ale poznam aj chlapcov co podvadzaju svoje priatelky...(to len tu ste take dobre duse) :)

carey

Maoam - :(( ja by som ich nazvala vyvrheli fuj

no ja som tuto videla iba na tej fotke, ako vyzerala normalne, len mala o 10kg menej ako ja :D cize bola chuducka. Inak ex tiez tuto poznal niekolko rokov a ja som to netusila.

xdanielax

Maoam - tak toto uz ozaj nechapem. Ale podla mna na to ani racionalne vysvetlenie neexistuje.

carey - ked chlap toto povie zene, no bud jej chce nieco naznacit :)) ale zvacsa sa chce sam pred sebou ospravedlnit. Kazdopadne, pokial to bolo nieco, po com si uvedomil, ze to bolo raz a dost nevidim absolutne ZIADNY dovod aby to vesal tej babe na nos. ked to spravil, nech si to v sebe aj spracuje.

VaMo

Je mi luto kazdeho sklamania vo vztahoch, aj ja som zazila par poriadnych faciek, ale rovnako ako sa svinsky moze spravat chlap k zene, moze sa svinsky spravat aj zena k muzovi. Ked sa zamyslim nad viacerymi vztahmi vo svojom sirsom okloli, ja by som teda niekedy na mieste tych chlapov tie ich zenske zabila... A šuk*ju viacere kade tade.
Jedina nemenna pravda je, ze chlapi zmyslaju inak ako my. To je cele.