Ahojte,ja som písala v téme P90X.Bola by som rada keby sa ku mne niekto pridal chudnut.Dnes som sa postavila na vahu a mam 67kg, miery:
prsia - 104cm
pás - 76cm
boky - 103cm
Do 22.8 chcem zhodiť na 63kg a mať miery:
prsia - 104cm
pás - 71cm
boky - 99cm
Môj jedálniček :
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
Musim schudnut za ten mesiac,pretoze sa chcem citit sexi,chcem si obliect sexi saty a mat pekne krivky,nie sadlo.Moja povodna vaha,z ktorej chudnem bola 76kg.Pre mna bude zhodenia na 63kg velky uspech.Nie je to vela zhodit 4kg,preto verim,ze disciplinou v stravovani a kazdodennym cvicenim to dosiahnem.Uz chcem,aby mi rucicka na vahe ukazovala pod 65kg.
Potrebujem hlavne spevnit brucho,stehna a vyformovat zadok.
To cvicenie P90X je makacka.Dnes som cvicila plyometrics,tak som zacvicila polovicu a mala som dost,vobec nemam kondicku.
No pevne verim,ze za mesiac ked si obleciem saty,ktore som si kupila tak v nich budem sexi a nebudem musiat riesit ze mi trci sadlo.Aj ked viem,ze niekto povie ze pri vyske 168cm je 63kg este vela a mala by som vazit max.58kg,tak mne vaha 63kg uplne staci aby som mala zenske krivky,ale pevnu postavu,ploche brusko,vyformovany zadok.Uz konecne chcem aby mi moji kamarati povedali,ze vyzeram sexi a ze vidno ze som chudla.To ma velmi potesi a tiez ked si budem moct kupovat velkost 38 nie 40 ako teraz.
Tvrdý tréning za mesiac dole 4 kg
xdanielax- no dobra otazka, teraz ked nad tym uvazujem mozno uz vtedy chcel aby som sa nim rozisla a nemusel to robit on... vidis a ja stale nic :D
viete, co bolo najhorsie na tom? kebyze je to baba, ktora je pekna, inteligentna, mila, zlata, tak ja ho pochopim, fakt, ale to bola vyslovene ze ludra, no pravy opak mna, co uz :-((
vyzorovo podpriemer, neforemna, neupravena, fajciarka, rada si vypila, ked vysla von s kamosmi, nemala problem ked ju oblapali aj traja naraz...
TOTO bolo na tom to najhorsie, ze s takouto...a to sme mali velmi krasny sexualny zivot, ziadna nuda, velmi nam to klapalo, chemia super, vsetko...
to ma fakt dostalo a ako klamaaaaaal no hrozne daco
bingham - samozrejme, iste vies ako som to myslela :-))
vsak uznaj ..po tom co si si precital
bingham - ja nenadavam, len konstatujem veci pre mna uplne jasne ale az teraz no.
Baby som rada ze som vam to mohla povedat, teraz uz mozem o tom normalne hovorit bez okolkov.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaach jasneee....
inak moj ex mal tiez taku 'kamosku', s ktorou nic a nakoniec vysvitlo, ze sa poznaju neviem kolko rokov a pravidelne ju prasil, takze...(hoci ona bola vo vztahu), ale velmi si boli podobni, sedeli si zrejme
:-DD
no nic, do buducna to chce menej naivity, Carey, najlepsie ziadnu, ale to bude potom uz len zivot :-DDD ale iste lepsi, ako doteraz
carey - a ktovie naco ti to teda vesal na nos. toto je rozum :-//
potom asi mesiac som bola taka ze na vazkach, byt s nim, nebyt.. ale ostala som s nim este asi 2 roky a dufala stale v zazrak..no mala som vydrz, treba uznat.
danielka...ja viem...mam na to stastie ze vacsinou pridem vtedy ked nadavate na chlapov :D
to je to, ze zo zaciatku je laska slepa. Clovek nevidi a potom je uz neskoro.
Maoam - a co sa tebe prihodilo, nepovies?
No sak ja tak isto., ale vtedy mi to fakt bolo cudne a najlepsie bolo ako na mna vybehol. Raz ma viezol domov a ze mi musi nieco povedat tak ja ze co avtedy mi povedala ze sak som ti spominal co mam tu kamosku tak mi povedala ze ma lubi. Tak som mu rovno povedala ze nie je vhodne aby sa s nou stretaval, vtedy som o nicom netusila ze on by jej mal jasne vysvetlit...a veci co mi o nej hovoril, tak z toho jasne vyplyvalo ze tuzi mi ho prebrat, a jemu to jasne imponovalo. Ked som sa ho narovinu pytal ci s nou spal, tak samozrejme ze nie... po cca roku mi hovori ze ma podviedol len tak z nicoho nic..tak jasne ze pre mna to bol sok a on ze ju nepoznam a ze s nou bol len raz, ze odvtedy ju nevidel