Ahojte,na trh prisla prva vakcina proti tomuto hroznemu ochoreniu,citala som ze sa ma ockovat pred zacatim sexualneho zivota,ked som sa na to spytala mojej gynekologicky,povedala mi ze vraj to sa ockuje iba ak by som striedala partnerov,alebo ak partner mal viacero partneriek,ale to sa mam kazdeho na prvom rande pytat s kolkymi to uz robil?hlupost... A neviete nahodou kolko to stoji? Za prispevky vopred dakujem.
Ockovanie proti rakovine krcka maternice
Machulka, len pokojne, pokojne. Stranka je "Badatelova" a moja, kedze mi Badatel umoznil pristup na stranku. Moja je Kampan za pravdu v Medicine. Ja nie som sektar. Sice, zvycajne nevyznavam svoju vieru, ale teraz priznavam, ze som katolik ako repa. Clanky o antikoncepcii nie su moje ani Badatelove, ale rubrika "Pravda o antikoncepcii" je odkazana na inu stranku. Pravdou o antikoncepcii chcem poukazat na to, ake zlo robi farmaceuticky priemysel na zdravi zien. Antikoncepcie su totiz zodpovedne za "rozbalansovanie" hormonalnej integrity tela zeny, dosledkom coho su choroby ako aj rakovina krcku maternice, na co sa zase propaguje ina NEUCINNA A NEBEZPECNA chemia. Tych 5 mrtvych dievcat nie je mojim vymyslom ale fakticke udalosti.
do frasa...a medzi linkmi na zaujímavé stránky majú aj túto (zdravie.sk) a za tým je v zátvorke : (Pozor! Síce zaujímavá stránka, ale je na nej veľa propagandistických článkov.)To si serú jeden druhému rovno do huby...
ak by to skutočne bolo také neuveriteľne škodlivé a vážne zdraviu nebezpečné, tak by sa asi neočkovalo. A to s tou antikoncepciou a pod. drýsty čo sa tam píšu, to je brutálny nonsens. Nehovorím, že antikoncepcia je niečo zdraviu prospešné, ale zatiaľ nikto nič lepšie nevymyslel, a nech mi nikto nehovorí, že prirodzená metóda plodných a neplodných dní je tak úžasne spoľahlivá, pretože ak by to tak bolo, tak by sa to aj tak reálne robilo a nebola by nutná antikoncepcia. Tú stránku by mali zakázať, alebo minimálne by to malo prešetriť ministerstvo zdravotníctva. Preboha, veď nežijeme v stredoveku...
machulka,
preco sekta?
je to len dosledok SLOBODY PREJAVU.
o zdravi sa zacina hovorit vazne a otvorene.
a hlavne....
PRAVDIVO.
tak si to uzij.
nie nechutne,ale pravdive.pracujem v zdravotnictve.to by si sa divila,kolko lekarov vie o skodlivosti ockovania a napriek tomu sa ockuje dalej.
www.zdravie.sro.sk nestíhams a diviť ! ! ! to aká sekta založila túto stránku? ? ? nechutné...nechutné...
na googli v obrazkoch si dajte HPV a uvidite,ako virus vyzera realne na pohlavnych organoch...neprijemne:-((