Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ockovanie proti rakovine krcka maternice

Príspevok v téme: Ockovanie proti rakovine krcka maternice
opatrna

Ahojte,na trh prisla prva vakcina proti tomuto hroznemu ochoreniu,citala som ze sa ma ockovat pred zacatim sexualneho zivota,ked som sa na to spytala mojej gynekologicky,povedala mi ze vraj to sa ockuje iba ak by som striedala partnerov,alebo ak partner mal viacero partneriek,ale to sa mam kazdeho na prvom rande pytat s kolkymi to uz robil?hlupost... A neviete nahodou kolko to stoji? Za prispevky vopred dakujem.

RNG

Ono je to v tele komplikovane. Biele krvinky roznych druhov pouzivaju rozne enzymi, ktore si alebo vyrobia alebo absorbuju z inych zdrojov v tele, v tele je cely cas alebo synteza(spajanie, vytvaranie novych latok, rast) alebo rozklad, kde hlavnu ulohu hraju rozne enzymi.
Pri obrane tela treba patogeny rolozit, tj treba na to rozne enzymi. Pri nedostatky niektorych samozrejme trpi imunita a telo je oslabene. Postupne sa coraz viac zamori a kvoli tomu este viac oslabne-proste je to zacarovany kruh, ci vlastne spipala smerujuca dole.
Pridanim extra enzymov(v prirodnej forme ci izolovanych doplnkov) sa tento pad da zastavit.Dokonca regenerovat tyelo do stavu ako davnejsie pred tym.
Takze enzymi sa daju vlastne chapat, ako ten marne hladany pramen zivota, zdroj mladnutia a regeneracie.
Skoda, ze este o nich tak malo vieme.

damian

...lebo Hipocrates povedal, ze "Jedlo nech je vasim liekom a liek vasim jedlom". A tak tam, kde su dlhodobo zvysene ASLO, co znammena, ze infekcie su rezistentne na ATB, treba pouzit pankreaticke (systematicke, proteoliticke) enzymy. Patologicka bunka ma hruby proteinovy obal (preto ju imunita nemoze napadnut). Su to prave enzymy, ktore mozu ten proteinovy obal narusit a imunita (za pomoci doplnkov) potom moze patol. bunku znicit. A preto, ak sa aj zena da zaockovat proti HPV, je to uplne zbytocne (a to bolo DOKAZANE), ak zena nema dostatok enzymov.

susku

ale ty doktori su vsetci svine a vsetci ludia aj!!!pisu a vravia vsade ze aby sme sli na prehliadku a aby sme sa dali proti tomu zaockovat a pri tom to stoji15 tisic a zas niektory ludia na to peniaze nemaju!!!a ze nam chcu dobre,len okradat chcu!!!!ak nieco tak e-mail:bertysever@centrum.sk

aloe

Aj lekári, ako to tu už niekto poznamenal, hovoria, že očkovanie nie.Ja so si nedávno vypočula prednášku gynekológa, tiež to neodporúčal.Rieš to radšej doplnkami výživy,poradím,ak chceš.duratnakatka@zoznam.sk

RNG

Kedze je to ale tema na viralne, zopakujem este raz antiviralne z prirody:selen, zinok, l-cystein, aloe vera, probiotika, baza, astragalus, echinacea, GSE, extrakt z olivovych listov, megadavky vitaminu C...
a velmi silne ako betulin, Befungin a chaparal(larrea tridentata)

RNG

Dovolis, na to ti mozem odpovedat aj ja, obycajny doplnkar.
V prirode je plno latok, ktore potlacaju bakterie, virusy, mykoplazmy, plesne kvasne kultury, parazity a podobne. A robia to velmi ucinne, casto ucinnejsie, ako synteticke antibiotika.
A mnohe z nich nemaju ziadne bocne ucinky a pre to su schvalene na pouzitie ako potravinove doplnky.
Viem, velmi malo lekarov o nich vie, ale na celom svete su desiatky tisicov, ktere ich bezne pouzivaju, hoci nie su schvalene ako lieky.Napriek tomu ale pracuju.
Je to kategoria antimikrobialnych prostriedkov. Vyborna na dlhodobe pouzivanie na tie "tvrdohlave " infekcie, alebo rezistentne na mnohe farmaceuticke antibiotika.
Spomenul som tu mnohe:GSE, oreganovy olej, extrakt z olivovych listov, graviola, lapacho, chanca piedra,Vilcacora a Samento atd.

machulka006

damian. Tak ja beriem Penicilinove antibiotika už 3/4 roka (konkr. od 19.6.2007) pretože mám prekonanú streptokokovú infekciu a hodnotu ASLO som mala 2 156, Celkom ma preto zaujíma, ako inak by si to riešil Ty, ak nie antibiotikami...ďakujem

damian

Myslim, ze v nasu stranku v nazore na ockovanie proti rak. krku maternice podporuje (iste nechtiac) aj pan Dr Bukovsky, ktory jasne a zretelne pise o tom, ake je to ockovanie na..., no, radsej uz idem spat, bo si treba posilnit imunitu (to je namiesto ockovani, ktore som ja osobne odmietol a asi aj preto som v sebe asi tak 8-10 rokov nemal antibiotika.

damian

...a pretoze nezijeme v stredoveku, mame rakoviny viac a viac a PRETO, ze nezijeme v stredoveku, sa chemoterapeuticky producenti mozu tesit svojim miliardam. ...avsak, PRETO ze nie sme v stredoveku, kazdy logicky zmyslajuci clovek si moze precitat nazory z jednej aj z druhej strany a vyvodit vlastne zavery. Ja, ked sa stretavam s ludmi, vacsina minimalne povie, ze vela na tej nasej stranke je PRAVDA a ze je to smutne, ale vsade ide o peniaze. A to sa stretavam aj s lekarmi. Alebo zeby za mi bali povedat pravdu o tom, co si myslia o nasej stranke???