Ahojte,na trh prisla prva vakcina proti tomuto hroznemu ochoreniu,citala som ze sa ma ockovat pred zacatim sexualneho zivota,ked som sa na to spytala mojej gynekologicky,povedala mi ze vraj to sa ockuje iba ak by som striedala partnerov,alebo ak partner mal viacero partneriek,ale to sa mam kazdeho na prvom rande pytat s kolkymi to uz robil?hlupost... A neviete nahodou kolko to stoji? Za prispevky vopred dakujem.
Ockovanie proti rakovine krcka maternice
MACHULKA006:ja tu niesom kvoli tomu aby som sa tu ucila pravopis ani ty niesi taka vynimocna,ze by si vsetko vedela!a to co robim je moja vec a nikto mi nebude vypravat ci to je spravne ci nie!a uz vobec nie ty,ktora sa tu hadas asi s kazdym...ak to potrebujes tak chod na nejaku inu stranku lebo tu sa riesia vazne veci a nieje to tu na to,aby sme sa tu hadali s akym Y/I sa pise nejake slovo... a bolo by dobre keby si sa venovala teme,ktora sa tu prebera a nie odveci....
romančeka: sa najprv nauč s akým Y/I sa píše slovo stYk a potom to rob...
ahoj ja mam 16 tiez...ano aj mna mama asi zabije...ale tak co uz...a netusim vobec ani ja co mam robit..uuuf... :,(
PROSIIM:ahoj tak to som rada ze niesom jedina,ktora ma takyto problem.Naozaj neviem co mam robit,ved ked poviem mame ze uz som pohlavny stik mala tak ma zabije.Ty mas kolko rokov?odpis
to romanecka:ked uz niesi panna,mala by si to povedat gynekologovi,lebo nemozes si byt ista,ci ti uz virus do tela nezaniesol patrner.ked ano a das sa zaockovat,mas velmi velku sancu ochoriet na rakovinu(tu sancu mas aj po ockovani)....to lucia23:na 100= ti to nikto zarucit nemoze,ale kazda dalsia potencionalna frajerka,ktora ma zhorsenu imunitu,moze sa od chalana nakazit...a ano,moze byt bacilonosic do konca zivota..a aj on moze po rokoch ochoriet na rakovinu pohlavnych organov.takze nielen zien sa HPV tyka.
prosim.. mohly by ste aj na moju otazku odpovedat?? ak som este panna..ale dala som sa zaockovat proti rak. krcku maternice..lenze poslednu vakcinu dostanem az v juli.. mozem mat pohl styk?? ci az po zackovani?? plosim..o odpoved
PROSIM ODPOVECTE NA OTAZKU ROMANOCKY..JA MAM TAKY ISTY PROBLEEEEM....A STRASNE SA BOJIM ZE MA UZ ZAOCKOVAT NEMOZE..ALE POHL STYK SOM MALA LEN S JEDNYM PARTNEROM ALE MAM I TAK O TOM NEVIE A CHCE MA DAT ZAOCKOVAT A IST SOMNOU KU GYN..PORADTE !!!!! PROSIIIM
Romanecka, Ja nie som psycholog na riesenie problemov medzi ludmi, ja tu len pisem nazory inych lekarov na temu ockovania proti virusom, jeho neefektivnosti a alternativnych lepsich a ucinnejsich prirodnych pristupoch k zvyseniu imunity voci vsetkym viralnym, vcitane vsetkym druhom HPV, ci uz sucasnym, ci uz mutovanym do inych foriem v blizkej buducnosti
mozem sa spytat kedy budem poznat odpoved na moju otazku,ktoru som pisala o nieco nizsie?dakujem