Ahojte,na trh prisla prva vakcina proti tomuto hroznemu ochoreniu,citala som ze sa ma ockovat pred zacatim sexualneho zivota,ked som sa na to spytala mojej gynekologicky,povedala mi ze vraj to sa ockuje iba ak by som striedala partnerov,alebo ak partner mal viacero partneriek,ale to sa mam kazdeho na prvom rande pytat s kolkymi to uz robil?hlupost... A neviete nahodou kolko to stoji? Za prispevky vopred dakujem.
Ockovanie proti rakovine krcka maternice
preboha, kocky, ved ak mate moznost a financie sa zaockovat, preco to neurobite?
odporucane je to pre vsetky do 26 rokov, samozrejme ze najlepsie ak este nemali pohl styk, ale zaocjuju aj tie co ziju aktinym pohl zivotom, ja mam 25, prave idem dat poslednu vakcinu.ano, je to drahe ale je to investicia do zdravia a istoty.
pripominam este raz, proti virusom sa da ucinne branit zvysenim viralnej imunity prirodnymi potravinovymi doplnkami
ja by som sa asi nedavala ockovat ... na jednej strane je super, ze sa nasla "vakcina", no na druhej strane je to podla mna zasah do organizmu. Mirka 23 nie vsetko dobre, je aj zdrave. Asi pred mesiacom alebo kedy davali v TV, ze v Cesku uz zomreli asi 2 -3 zeny, ktore sa dali na to zaockovat. Kazdopadne je to nova vakcina, bohvie, kolko to moze mat "vedlajsich" ucinkov, tak radsej budem dodrziavat bezpecnost pri sexe ako riskovat.
Damián, to čo tu robíš, na fóre zdravie píšeš také hlúposti? Všetky sa dajte zaočkovať, je to super že proti rakovine sa dá očkovať! Ročne zomrie na túto chorobu len na Slovensku 200 žien! Tak prečo by sme mali byť medzi nimi?! Aj tie čo ste už mali pohlavný styk.
Zufala, o tom som nepočula, myslím, že to nie je pravda.
Ahojte... chcela by som sa opytat, ci mozem mat az rok po ockovani pohlavny styk alebo je to hlupost...?
Dakujem
PS - partner uz chceeeeeeeeeeeee
jOANKA, prijimaj dostatok zelene, ovocia, dodrziavaj sex-hygienu a nemas sa coho obavat. Tieto ockovacie drogy znamenaju vazny zasah do organizmu, kedze obsahuju JEDY. Je potom chronicky narusena imunita, kedze tieto jedovate latky neustale koluju po tele. Pozri sa clany na doleuvedenej stranke ww.badatel.sk , kde sa pojednava o pridavnych latkach vo vakcinach.
Ahojte rada by som sa opýtala ak som mala iba raz pohl. styk a chcem sa dať zaočkovať proti rokovine krčku maternice či sa mi to oplati? alebo to budu zbytočne vyhodene peniaze. čitala som, že sa proti tejto rakovine davaju očkovať aj ženy po pohl. styku. Tak aj je to možne rada by som vás poprosila o radu. ďakujem pekne