Ahojte,na trh prisla prva vakcina proti tomuto hroznemu ochoreniu,citala som ze sa ma ockovat pred zacatim sexualneho zivota,ked som sa na to spytala mojej gynekologicky,povedala mi ze vraj to sa ockuje iba ak by som striedala partnerov,alebo ak partner mal viacero partneriek,ale to sa mam kazdeho na prvom rande pytat s kolkymi to uz robil?hlupost... A neviete nahodou kolko to stoji? Za prispevky vopred dakujem.
Ockovanie proti rakovine krcka maternice
samozrejme ze ano,su urcite uzitocne ale RNG tu nie je od toho aby ludi odradzal od ockovania! nech si ide robit svoj biznis na svoju temu
RNG pre teba 200 zien je malo? oni nemali tu moznost dat sa zaockovat, a urcite keby si sa ich teraz opytal tak by zato dali aj viac ako 15000 sk.
som rada ze som zaockovana, a ze som mala tu moznost ...
ženy sa začalo očkovať až minulého roku.A info mám také,ako som napísala.Som totižto sestra na gyn.ambulancii.
podĺa môjho názoru je to drahé,to je za prvé.Po druhé:nie je to dokázané,že to fakt zaberá,to sa uvidí až po nejakých 20.tich rokoch, a po tretie:informovali vás lekári,že je nutné preočkovanie,ale neviem presne či po 3,alebo 5-tich rokoch?A je na zamyslenie,že aké provízie majú z toho lekári.Hm,hm,hm
ano RNG, podme spasit cely svet prirodnymi potravinovymi doplnkami....
mirka 23, treba dat veci do spravnej perspektivy. Na Slovensku je 5.5 miliona ludi, z coho rocne zomiera vyse 60 tisic, vyse 1/4 na rakoviny, tj vyse 15000, z toho len na rakovinu prs 1/3zien, tj zhruba 2500 zien a vy tu strasite s 200 zenami na rakovinu krcka maternice, ktore sa neda stepenim celkom odstranit, lebo su aj ine priciny na nu, aj ine virusy, bakterie, zamorenia, na ktore tato nova vakcina nie je ucinna.
Uvadzaju sa tu dokonca 2-3 smrti ako nasledok stepenia, co pri tom, ze bolo zaockovene len mizive percento zien moze pri masovom ockovani prevysit mnozstvo zien zomierajucich na rakovinu krcka maternice.
Z takejto perspektivy cisel a udajov to veru nevyzera priaznivo pre to ockovanie.takze opatrne ...