Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Dobry gynekolog Bratislava

smajlina

Nie nemyslela som to tak. Zle som to trosku napisala ze si to zle pochopila. Vies ja som mala problemy s tym ze som nemohla dva roky otehotniet. Nevedela som ze ci je problem vo mne alebo v manzelovi. Pan doktor mi spravil rozne vysetrenia a zistil ze vo mne chyba nie je. Manzel tiez behal po doktoroch a on mal tiez vsetky vysledky pozitivne. Tak uz nam ostalo len cakat a dockali sme sa, po urcitom case sa nam narodil syncek. Ale Romanko je syn mojho manzela.
Trosku nedorozumenie, ale nevadi :-)

smajlina

A z kade si? Moj gynelokog je MUDr. Milly uz asi 5 rokov a zatial nemozem povedat na neho ani jednu zlu vec. Som s nim spokojna, uz vo vela pripadoch mi velmi pomohol a vdaka nemu mi teraz po byte beha malinke stvorenie menom Romanko :-)

blond_eva

A vedela by si mi nejakého gynekológa poradiť? Chcela by som hlavne aby bol odborník ale aby bol aj ľudsky a milý. Ty chodíš ku komu?

malapehana

Uz som volala MUDr. Millymu a bola som rada ze este berie nove pacientky. Hned sme sa dohodli na prvej vstupnej prehliadke a uz som ju aj absolvovala. Bala som sa toho ale uz teraz viem ze som sa vobec nemusela pretoze ako doktor je mily a trpezlivy. Vsetko co som potrebovala vediet mi bez problemov aj vysvetlil :-)

smajlina

blond_eva

Mozes hocikedy zmenit gynekologa pokial si neni spokojna to je len na tebe. Mozem ti poradit ze chlapi su lepsi gynekologia. Ja mam dlhe roky chlapa a zatial som s nim nemala ziadny problem a som spokojna, nemam dovod ho menit.

blond_eva

Potrebovala by som od Vás radu. Môžem hocikedy zmeniť gynekológa? Doteraz som mala ženu ale nie je moc ochotná a vôbec nie milá. Chcela by som ju zmeniť, myslíte si že je to možné?

kyslikakusok

je to fajn, ze ziadne rocne poplatky :) on kedze je sukromny tak asi nema zmluvy so ziadnymi poistovnami, ze?