Dobry gynekolog Bratislava

zrzkazuzka

jasne, tu mas na neho cislo www.milly-gynekologicka-ambulancia.sk je lepsie zavolat si a informovat sa sama. Ja s takymi vecami skusenosti nemam nepotrebovala som riesit antikoncepciu takze neviem :)

stratena200

a mozes mi na neho poslat kontakt? asi by bolo najlepsie keby som mu zavolala a opytala sa ho na to, ci s tym nebude problem alebo nieco :)

zrzkazuzka

myslim, ze s tym by nemal doktor Milly ziadny problem, ked chce antikoncepciu tak nevidim dovod preco by jej ju nepredpisal, teda ale zalezi to aj od zdravotneho stavu ci ju moze brat :)

stratena200

a nema problem ani s mladymi dievcatami? Lebo vcera akurat krsniatko bolo u nas a hovorila, ze si isla dat predpisat antikoncepciu ku gynekologicke a ze jej povedala, ze jej ju nepredpise, ze to len skodi a podobne. Ale ja osobne si myslim ze ci chce brat hormony ci nie je len a len na nej nie?

zrzkazuzka

Ano, chodim k doktorovi Millymu a on je presne ten typ doktora ktory si dava zalezat na dokladnej prehliadke a hlavne je dochvilny :) z coho som nadsena asi najviac

fanka499

A ty tiez chodis k doktorovi Millymu? Ja by som hlavne chcela gynekologa ktory by ma vzal presne na cas a nemusela by som dlho cakat. :/

zrzkazuzka

myslim, ze mozes. Pokial donesies tomu novemu doktorovi celu tvoju kartu, aby vedel ako na tom si tak by s tym nemal byt problem.. :) Ja Ti uplne rozumiem, tiez ma vytacali do nepricetna taketo veci, ze si lekar daval na cas a nebral ohlad na pacientky.. Zmenila som lekara a som spokojna, vzdy ma vezme na cas a vybavi ma tak ako ma a nie len medzi dverami :)

fanka499

ahojte chcem sa spytat mozem zmenit gynekologa pocas tehotenstva? nemal by s tym byt ziadny problem, ci sa mylim? Nechcem uz zostat u toho kde som teraz.. Nikdy mi nepovie nic konkretne, vzdy sa vyjadruje len vo vseobecnosti, do prace nechodi na cas a uz zacinam mat toho naozaj plne zuby.. mna nebavi vyckavat v cakarni dve hodiny :(

Alicka58

Ano, je jeden z mala ktory sa Ta opyta co Ta trapi, ci je vsetko ok, ako sa mas a podobne. Ja som sa s takymto pristupom stretla len pri nom..

Linda703

ano Milly je dosledny, este sa mi nestalo ze by nieco zanedbal ked mam nejaky problem mu o nom poviem a on sa to snazi riesit a prist na to, co ho mohlo sposobit, takze sa nemas coho bat

Najčítanejšie články