Viete mi poradit dobreho gynekologa z Vasich skusenosti,len BA?
Dobry gynekolog Bratislava
Blond_eva Ahoj, si ma potesila tvojou spravou ze ti vysetrenie u neho dopadlo dobre. Tak ti prajem vela zdravia a ziadne komplikacie aby si tam nemusela casto chodit;-)
Áno volala som už minulý týždeň. Fajn, povedali mi že by ma ešte zobrali. Pýtali sa ku komu som doteraz chodila a dohodli sme prvý termín na vstupnú preventívnu prehliadku, tak uvidím že čo to bude. Trošku mám z toho aj obavy, ale tak snáď to fajn dopadne
Ďakujem že si mi napísala o tvojom doktorovi. Pozerala som si ich stránku a tam som našla aj kontakt aj presnú adresu, takže som to zvládla aj sama:-) Ale ešte som tam nevolala, musím to poriešiť budúci týždeň, pretože od dnes som už odcestovaná takže tam už nemám kedy volať, pondelok zavolám, snáď nezabudnem:-)
uz sa mi to uplne skratilo a uz som tam dokonca aj bola:-)Tak ked si pisala ze chces vediet ako sa mi pozdavalo tak dobre. Sestricky mile a doktor trosku tichsi, ale to mi vobec nevadilo pretoze na vsetko co som sa spytala mi odpovedal. Je vidno ze je odbornik. A hlavne je ze som sa tam prijemne citila, pretoze ordinaciu maju novo vybavenu a peknu, konecne som spokojná;-)
Duchovičová
v pohodicke mozem ti to povedat, nemam s tym problem. A mal by este brat aj nove pacientky tak snad ta zoberie. Chodim k MUDr. Millymu. On ma ordinaciu v ruzinove vsak presnu adresu alebo kontakt na nich si pozri na internete, tam ho maju napisany a keby si ho vedela najst tak ti ho poskytnem. Skus im tam ale najprv zavolat a telefonicky sa objednat
Blond_eva Dobre si to napisala, mozes byt rada ze ti dali termin. Tak uz sa ti cas krati, potom by si mohla napisat ako si dopadla
A ku ktorému teda chodíš? Mohla by si mi to prezradiť? Teda ak berie ešte nové pacientky a bolo by to reálne že by som k nemu začala chodiť ak by som to mala blízko domu
hej je to dobre, trosku som sa bala ze s tym budu mat problem, ze ma nebudu chciet zobrat ale nakoniec som bola velmi rada ze to takto dopadlo. Objednali ma na 27.5., sice trosku neskor ale nevadi mi to