Mám si ho vziať alebo nie ?

Príspevok v téme: Mám si ho vziať alebo nie ?
natusa42

dobrý den ,chcela by som sa s Vami poradiť v jednej osobnej veci.Som s mojím priateľom dosť dlho,on ma požiadal o ruku,chce si ma vziať,ja ho ľúbim ,on mna tiež ,sme síce mladí ,ale plánujeme si spoločnú budúcnosť ,sme zasnúbení ...náš vek nie je podstatný....lenže som trošku na pochybách ,teda resp dosť a ničí mi to zdravý rozum ....on je charakterný ,zodpovedný človek ,ktorý je rodinne založený ,je ku mne dobrý ,milý,nežný ,naozaj aj inteligentný človek ...vidno naozaj ,že ma miluje ,lenže je tu jedna vec ,má psychické problémy ,nervové,nespáva ,trhá mu s viečkami ,už teraz v mladosti má veľké zdravotné problémy ako napríklad vysoký krvý tlak,je workoholik ,ale nedá si povedať ..zažili ste niečo podobné ?chcela by som sa s niekým porozprávať ,kto zažil niečo podobné ,alebo rovnaké ...kto si vzal takéhoto partnera ...či to veľmi ovplyvnuje dobré manželstvo ,alebo ako to je ?čaká ma vôbec s takýmto človekom budúcnosť ?????chcela by som radu,možno podeliť sa o vaše príbehy,ak ste niečo takéto zažili ..lebo ja si naozaj bojím raz vziať človeka ,ktorý už teraz je tak veľmi poznačený životom a mal hrozne ťažký život (kvôli svojej rodine) ...mám od neho utekať ,alebo ?

veves

tak vždy lepšie než drátom do oka nie?
ale zas na manželstvo to nevyzerá ružovo.si mlada, mas cas, to ze budes mat papier a jeho meno ti stastie neprinesie, pokial ti ide o vdovske alebo alimenty tak to zalezi od jeho platu.

mayusa

caute, jedna otazka natusa42 ako si to myslela ze ti to nici zdravy rozum? ze ta to serie?
trapi ta v akej si situacii? lebo s toho co si pisala mi nepride ze mas aj ty psyc.problemy alebo som to zle pochopila??? Neviem...
Podla mna velke zdravotne problemy ako si uviedla vysoky krvny tlak alebo workoholictvo to nie je az take vazne... keby bol daky tyran, alkac tak to by bolo horsie... a svadba ti nezaruci stastny zivot hlavne ty si musis byt ista a kedze nie si tak to svadbou neries...nikto vam do toho nevidi a take rady z fora, nespoliehala by som sa na to... moja rada...

KakaoNepijem

Natusa42, ak ti jeho problemy prekazaju, kasli nanho. Nebolo by to rozumne.

Nedaj sa rozladit kecami slecien, ktore sem pisu a hraju sa na vily spravodlivosti.

Ak mas psychicke problemy, nemoze ti vadit clovek so psychickymi problemami? Hovadina!

soffa

nemusite sa hned brat.pohladajte si podnajom a najprv skuste zit spolu,ci sa to da.podla toho co pises asi spolu nebyvate,a tam ti padnu klapky z oci.je lepsie to vyskusat takto ako sa po roku rozvadzat!Kady by si to mal pred svatbou skusit,bolo by ovela menej rozvodou.

squash

nemyslim si ze su to tak zavazne problemy ze vam branili vo vztahu

ako uz niekto spomenul, ty sama mas psychicke problemy

ak planujete byt nadalej spolu (prip. mat dieta) je lepsie manzelstvo. ak to je oficialne, partner sa nemoze zdekovat a nechat ta v problemoch, pri prvom probleme ktory sa vyskytne

elsa5.5

natusa42 si na pochybách a ked píšeš sem značí že už asi máš jasno,priateľ je chorý psychicky,nervovo,skôr sa zaujímaj o to či to nie je dedičné a určite termín svadby presuň ak nemáš istotu v tom čo vlastne chceš...

Deee

Prečo s ním teda chodis? Ved to sú zasadne obavy, ktore určite nemáš prvy den, ale poznas tieto pre teba negatíva uz dlhšie, uz na začiatku vztahu sa predsa postupne dozvedame o partnerovi prijemne i nepríjemne veci, vtedy sa vzťah rozvinie alebo ukončí... Načo si teda rozvijala niečo z čoho máš obavy? Inak kto dnes nie je workoholik pokial chce slušne žiť? Kto dnes nema vysoky krvny tlak? A kto nie je aspoň trosku poznačený životom vo svojej rodine?
A či to ovplyvňuje dobre manželstvo? A to je ake? O 16:00 príde muz z práce napapa sa a spolu pozeráte telku?
Manželstvo vždy formuju dvaja a každé jedno je ine...

danielaaa

la femme zobrala si mi slova, ako sa stazujes ze mas zleho partnera? zivot nie je idealny, su horsi chlapi ver mi