Dobry den, absolutne neodporucam Mudr. Mariu Simkovicovu,ma vysoko neprofesionalny pristup. Ked som k nej prisla 1x objednana na konkretny cas, nechala ma cakat 25 minut ( druhy den dokonca 50min). Prisla som tam s nalomenym zubom, doktorka sa mi na to pozrela a povedala, ze to nie je problem, ze mi tam dokaze spravit& vyplnit bielou plombou (fotokompozit). Prvy den som tam stravila 1,15 min, pricom mi bez toho aby sa ma opytala vybrala nervy zo zubu, zbrusila ho skoro az na koren a supla mi tam docasnu vypln, s tym, ze mi dala termin na nasledujuci den. Za toto som zaplatila 100 eur + 13 eur za panoramaticky rontgen ( napriek tomu, ze mi uz jeden rontgen urobila u nej v ordinacii) Ked som odchadzala opytala som sa,ze kolko mam zajtra ratat za dokoncenie toho zubu a doktorka mi povedala, ze ~uz len~ 60eur. (10 injekcia, 50 vypln). Na druhy den mi tam pichla capy, bez toho aby sa ma opytala alebo sa len o tom zmienila( jeden kovovy, ktoreho hrot mi dokonca vidno) ale to by nevadilo, vsak capy zub v podstate zosilnia, problem bol v tom, ze mi spravila namiesto normalneho tvaru zubu len pahyl!!! ked som sa opytala, ze preco mi to nedorobi dokonca, povedala, ze to sa neda, ze sa musim objednat na korunku !!! ( dalsich 200 eur )skoro som tam odpadla, kedze o korunke rec nebola za cely ten cas ! Ked som sla platit, cakalo ma dalsie prekvapenie, ze vraj dalsich 100 eur?! ( a to najskor zacala mliet ze 100 + 60, cize by ma to vyslo 260 eur). Zaplatila som nakoniec len tych 60 ( spolu teda 160 za oba dni +13 za rontgen), ale nikdy som sa necitila tak zle a bola to moja najhorsia skusenost s akymkolvek lekarom. (len na doplnenie: doktorka permanentne s niekym telefonovala, aj pocas toho ako mi robila zub, poskrabala mi ihlou vnutorne lice, udrela ma sacou hadickou do tvare, kopol ma el.prud z masinky ktoru nevedela pouzivat, lebo som dostala vyboj najskor do brady, ked ju testovala ( na mojom svetri !!!) a potom dalsie 3 do dasna !), ako uz bolo spominane inde, rada prepina do madarskeho jazyka, co je vam neprijemne, lebo neviete o com sa rozprava..je mi to luto, ze musim toto pisat, lebo nechcem nikomu poskodit, ale pokial nie ste milionar, ktory ma kopec casu a penazi, tak vam tuto stomatologicku vyslovene neodporucam. (oh a este ceresnicka na torte, zo dna na den zmenila cennik v ordinacii->vsimla som si to len kvoli tomu,ze ma nechala tak dlho cakat).