Ahoj Fyzik, dik za odpovede.
Snad pochopis, ze sa mi nechce pisat x- krat to iste...
www.zdravie.sk
tu som to pisal podrobnejsie mozno si precitas...
snazim sa uz par rokov natahovat "novu predkozku", nazval by som to uz len pseudopredkozkou, nakolko absolutne cela vnutorna cast povodnej citlivej vnutornej predkozky je uuuplne fuc, a ten chrapun mi tam nenechal ani len kusok corona glandis...a kožu mi nasil na hranu zaluda...
Zial, nikdy to uz nebude to prave orechove, ale mozno za dalsich par rokov sa to trochu hadam spamata...odhliadnuc od toho, ze prvych 5 rokov zivota po zakroku je moja celozivotna trauma...
musim si ho sustavne mastit, aby nebol suchy a popraskany...
Najviac mi vadia tie tmavohnede flaky, jazvy po strhnutej gaze sprostou nervnou sestrickou, ktore nejdu nicim odstranit (unitone, mela-d od la roche...)...
a tie peripetie s lekarmi, o tych ani pisat nechcem...sa mi chce z toho grcat, samozrejme nie vsetci, ale vacsina...zevraj problem neni v tom, ze som obrezany, co ja nechcem, ale ze je v psychyke...a ze ked sa zmeni moja psychyka, tak zrazu mi nebude vadit, ze som obrezany...
NONSENSE....
ako som uz niekde pisal, vdaka trencianskemu urologovi, ktory na prvy pohlad videl moju zuzenu ruru a pomohol mi to dat do poriadku, uz mozem normalne curat aj rano, ked mam obcas erekciu, a to uplne bez bolesti, ci stipania, alebo "davkovania" mocu...
NIKDY nepochopim strkanie hadiciek do mojej mocovej rury po prvom zakroku....
PS: v mojom predsavzati je natiahnut si pseudopredkozku co najviac to pojde, aby aj pri miernom vzruseni bol zalud cely zakryty...pracujem na tom, a zatial mam polcentimetra. dufam, ze pri tych 2 cm by som mohol byt spokojny...