V slovenských lekárňach to bez predpisu nekúpiš, nieje to na zozname voľnopredajných liekov. To platí pre všetky lieky obsahujúce kortikosteroidy . Ale DERMOVATE je na slovensku registrovaný, takže predpokladám, že ho v lekárňach majú. To by si však musel mať recept, takže ísť za doktorom a nechať si to predpísať, lenže ako poznám z vlastnej skúsenosti slovenských doktorov, budú ťa presviedčať o chirurgickej liečbe (s čím som napríklad ja nesúhlasil). Ak by si náhodou po dlhom hľadaní natrafil na inteligentného doktora ktorý by ti to predpísal, mal by si to zadarmo alebo s miernym doplatkom. Keby si mal nejaký zvyšok doma napríklad po liečbe ekzému a obsahovalo by to nejaký derivát betamethasonu resp. clobetasolu, dalo by sa to použíť ak by to nebolo po záruke. Inak využi radšej distribučné firmy, ktoré ti predajú hocičo. Treba platiť kartou v dolároch.
P.S. máš priemer 1 cm. Tak ja som mal priemer 1,9 cm pri plnom naputí a rovnako som vo svojich 23 rokoch nedokázal to stiahnuť ani v kľudvom stave. Po 8 dňoch sa to roztiahlo natoľko, že som to stiahol (bez erekcie) a mohol som konečne vyčistiť ten smradľavý humus za okrajom žaluďa, ktorý inak nespôsoboval žiadne zápaly ani iné problémy (s čím sa oháňajú zástancovia obriezky aký je ten humus nebezpečný). Terapia trvala ďalej a za 27 dní som to zväčšil natoľko, že som to stiahol aj za erekcie, pričom pri plnej erekcii trochu bolo cítiť škrtenie, ale stále viac a viac sa to rozťahovalo, až mi to teraz nespôsobuje problémy.