Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Fimoza nutna obriezka?

Rester

most DIki :)vlastne ked zalud rastie v puberte on predkozku roztahuje nj, a ked sa mozem opitat ja tam mam aj take ryhy nazuhvene take mensie to by tiez malo zmyznut?? ale niecim to zjemnovat ako napr tym olejkom ok :) dik

most

sposobov je vela..roztahovanie v teplej vode zabera celkom al. aj ak si to potriete olejcekom aby sa pokozka zvlhcila a bola pruznejsia... avsak zavisi si to od stavu od stupna fimozy..u niekoho sa to moze roztiahnut v puberte..ako napr. u mna..a rada do zivota ..nehonte s rynavymi rukami ..

Rester

Prosim poradte ... mam 13 a okolo predkozky mam taky fimozovy kruh v tom mieste to je siahnute bol som aj u urologa velmi dobreho a znameho a povedal ze nech pridem az v 18 ze potom sa uvidi akoto poriesime lebo som este vo vyvine... ale chcel by som sa poradit ci sa to neda njeako roztahovat pls nieake rady .), ci su na to nieake masticky alebo co z vlastnych skusenosti (obriezku velmi nemusim, ved co dala priroda nech aj ostane ... mno)

cerpack

Zohnal by mi niekto ten disposne? Dám aj 3násobok ceny alebo sa dohodneme. Prosím. Vopred dakujem. 903@atlas.sk

jakub81

Super, že si našiel "osvieteného" lekára ktorý pozná aj iné riešenie ako obriezku, síce iba kozného. Držím palce a určite daj vediet.

mmmg

Nazdar. Aj ja mam fimozu. Na zaklade vasich rozhovoroch som obehal urologov aj kozneho. Nakoniec ma lieci kozny kedze urologovia poznaju iba jednu liecbu obriezku. Moj kozny mi dal na to mast BELODERM, s ktorou som dosiahol uspokojive zlepsenie, iked nie povodny zdravy stav. Teraz som mu povedal aby mi predpisal DIPOSONE a on suhlasil. Som zvedavy ako to bude dalej.Dam vediet.Dakujem vsetkym co radia v tomto fore.

666horn666

ahojte chcel by som sa spitat co mam robit mam problem z zuzenou predkozkou ! da sa mi pretiahnut ked nemam erekciu celkom a ked mam erekciu tak tak do polky chcel by som to nejako viriesit ale ak sa da bez lekarov lebo som hamblivi poradte niekto ci sa to da npr pod tou horucou vodou nejak cvitic ak hej tak ako ? prosim piste na 666horn666@azet.sk vopred pekne dakujem