Zdravím,tak ja som bol dnes u doktorky,len som s ňou nebol osobne.Vybehla medzi dvere sestrička,tak som jej podal papierik na ktorom bol názov masti,teda diprosone a zdravotnú kartu.Sestrička mi povedala,že to je mastička na kožu a že mi to môže predpísať iba kožná(asi sprostosť,podľa toho,čo som sa tu dočítal).Nechcelo sa mi čakať v čakárni,aby som išiel za doktorkou osobne,tak som išiel preč.Vbehol som do lekárne,nikoho tam nebolo,tak som normálne slušne pozdravil pýtal som si kvapky do nosa a vytiahol som ten papierik a začal som čítať,že prosím Vás máte aj Diprosone?a on že,áno objednávame ho,neviem či ho budeme mať.Vytiahol ho z police a len mi povedal,že či viem,ako sa to užíva,alebo či to vie osoba,ktorej to beriem.Povedal som áno,samozrejme.Mastička stála 3,50.takže ak sa hanbíte pred doktorkou alebo tak,stačí behnúť do lekárne a normálne si to slušne vypýtať,myslím si,že problém mať nebudete.Od pondelka sa vrhám na liečbu,potom sa Vám ozvem.Ďakujem Fyzikovi za rady,čo poskytol ľudom a podľa nich som sa zariadil aj ja.