zdravim, mal som podobny problem ako vy, predkozka nesla dole ani v klude... najdolezitejsie je nehanbit sa za to, je to bezny problem, ja som hned siel za urologom, ten ma objednal na obriezku o 3 mesiace a odporucil mi diprosone(v pripade ze pomoze tak operaciu zrusime), akurat predpisat mi ho nemohol (predpisovat moze len dermatolog alebo alergolog), takze som siel normalne do lekarne, vysvetlil som im aky mam problem a ze urolog mi to odporucil a predali mi ho bez problemov(2,5 eur som asi platil)...
diprosone som pouzival mesiac(viac sa nema) bohuzial bez vysledku(mam 23 rokov, takze mozno preto uz nezaberal), takze uz ostala len operacia... na tej som bol vcera, nebola to lokalna anesteza, ale jednodnova chirurgia(ziadne pichanie do korena ale normalna kompletna narkoza na operacnej sale), rano ma ubytovali, na obed rezali, poobede som siel domov... personal v nemocnici bol mily a vtipny...
boliet to boli, predsa len je to otvorena rana na najcitlivejsej partii, ale da sa to prezit :) treba len vydrzat a tesit sa na tie vsetky vyhody okolo toho :)
takze zhrnutie: chodte s tym za odbornikom, ten vas neobjedna hned na druhy den, takze kym budete cakat na termin mozete skusat diprosone a podla ucinku sa sami rozhodnete... a este raz nehanbite sa, hanblivcov radi nemaju(to su ich slova...)
prajem vela zdaru