Fimoza nutna obriezka?

GhOsT

takže napr stanem ráno o 8:00 urobím si tu vrelú vodu ako napr do čaju do toho šarmančeka či čo to je no a tak si to budem roztahovať ? a potom pred tím tu mastičku na to zrastene ?

svako

tepla voda zmakcuje kozu, takze je poddajnejsia, ale nerob to len tak pri kupani, pri roztahovani ti moze koza trocha popraskat a do praskliniek sa ti dostane spina z kupela a mozes akurat tak dostat zapal... treba si uvarit repikovy, alebo harmancekovy caj a v tom to namacat a roztahovat(v nejakom lavore)...
kupanie vo vani obmedz, radsej si daj sprchu, a hygienu teraz nesmies zanedbat, treba sa umyvat denne...
no a ak sa rozhodnes pre mast, tak to budes natierat 2x denne(len to uzke miesto, nesmies davat vela masti) a roztahovat po natreti... a ten repikovy kupel si mozes spravit napr. pred vecernym natieranim...
hore, dole, do stran, to som celkom nepochopil, ale treba proste rozsirovat to uzke miesto, napr. tak ze sa predkozku pokusis dostat cez zalud cim najviac...

svako

tak zaprve, mas zaujimavu gramatiku :)
tak a teraz k teme: ak ti to robi problemy pri moceni, treba to urychlene vyriesit, kym to nebude nieco vaznejsie... jednoznacne s tym chod ku doktorke a potom od nej k urologovi, ak usudi, ze je obriezka potrebna, nevadi, aspon budes mat pokoj... ale uprimne si myslim, ze ti najskor odporuci nejaku mast(Diprosone), respektive ak sa ti o masti nezmieni, tak mu sam povedz, ze si cital na internete diskusiu a bolo to jedno z rieseni a ci by si nemohol skusit pred zakrokom... nemal by byt proti tomu...
hlavne sa tam neboj ist, to nie je tak, ze tam prides a musis sa hned dat rezat, je to tvoja slobodna vola... no a ked to budes mastit, tak to treba roztahovat, si mlady, koza je este dost elasticka...

GhOsT

No aj ja mam problém s fimozou mam 12 rokov Bol som na operaci asi 2 x a 2x u urologa a ale som si to nenatahoval tak sa mi to zrastlo prosim daloby sa to nejako viriesit okrem obrizky ? ako ste tuto pomohli je pravda ze pomaha TEPLA voda + nejake masticky ? ked tak prosim napistemi sem alebo na email : marekmesaros@centrum.sk

GhOsT

Takze aj ja mam zuzenu predlozku ... Mam 12 rokov bojim sa ist ku doktorke + urologovi . ked som bol mali tak som mal tiez zuzenu boli sme asi 3x na operaci ale sa mi zrastla lebo som si to nenatahoval + bol som u uloroga ktori mi to drasticky striahol ... a ani vdety som si to nenatahoval . Vcera rano som bol na wc stal som ale som nestal zostavalo mi to v penisu takze som sa bol okupat vise hodinu a pomohlo mi to lebo som sa dlho nekuapl asi 2 tazdne no tak aj ja prosim [Da sa nejako aj moj problem zuzena preldozka nejako viriesit ? napr kazdy den RANO a VECER vo vode v teplej vode min 20 minut natahavot ? hore dole do boku .... ? moj stav je taky ze mam na polku zrastene a na polku normlane ]

GhOsT

No takze aj mam fimozu mam asi do malinky kusnik zrasteny ale pred 1 dnom sa mi stalo ze som nevedel stat lebo som sa numival vise 2 tyzdne prosim vas niekto mi odpovedzte da sa to riesit aj nijako inak okrem obriezky ? lebo ja s velmmi bojim ... Mam 12 rokov no a od vcera som sa bol kupat som bol vo vani vise 20 minut vkuse som si natahoval ... a dneska je to lepsie viem stat ... dnesak sme cheli ist urologovi ale moj stav sa o nieco zlepsil a vidim ze ked si natahujem vo vrelej vode tak to trosku pomaha chcem sa spitat pojde mi dole kozka ? .... ked budem v telpej vode kazdy den 2x kupat a natahovat ? prosim vas odpiste mi dakujem

robo 16

Ahojte, tuto temu som zalozil zhruba pred 4mi rokmi a vidim ze tato tema je stale aktualna.. takisto som mal problem s fimozou a ako 16rocny som sa samojzrejme hanbil strasne doktora a mal som to aj v dost zlom stave mal som tam aj akesi pupence al. ako to nazvat.. skusal som blbosti nato ako Canesten co samojzrejme nezabralo, avsak casom sa to samo zlepsilo, tie pupence zmizli, fimoza bola dost viditelna aj citelna, ale nie zasa na takej urovni aby slo oz zivot a vlastne aj preto som nesiel k doktorovi.. hlavne som sa hanbil pred rodicmi, lebo ako 16rocny to nebolo lahke len tak sa vybrat k doktorovi a vsetko utajit ..ale casom viem, ze nie je to nic zle, vlastne je to dost rozsirene v dnesnej dobe a tym hanblivym odporucam sa s tym nehrat ak to je z zlej situacii, pretoze to niekedy nemusi mat pozitivne nasledky, aj ked sam som bol ako vy poniektori :] ...
A idem nato ako som sa z toho da sa povedat dostal.
Jasne ze na nete hned typi triky rady o ziadnych mastiach som nemal ani paru, tak som zacal roztahovat predkozku v teplej vode, pretahovat cez zalud a chvalabohu ze koza ma schopnost elasticity a este aj v mladom veku to slo o to lahsie, ak by ste to niekto skusali davajte pozor na HYGIENU ! to je vlastne to co ma dostalo k tej fimoze ze som si ho chvatal spinavymi rukami
Dnes to uz skoro ani nevidno a necitit ze som mal resp. asi este aj mam fimozu, avsak ju uz vobec necitim a este som mal aj 3rocny vztah a frajerka sa na nic ani nestazovala..a do buducna prajem vsetkym s tymto problemom vela stastia a skore vyriesenie tohto problemu :].. adios

svako

myslim, ze kazda urologicka ambulancia, ci uz sukromna, alebo nie, robi obriezky, lebo je to jeden z najjednoduchsich urologickych zakrokov(aspon to mi povedal moj urolog)
pre zaciatok skus, dole uz vela krat spominany, krem Diprosone... pouzivaj ho mesiac, ak pomoze dobre pre teba, ak nie, skoc k urologovi... ja som bol v Saci v Kosiciach a s vysledkom som maximalne spokojny... nemas sa coho obavat a uz vobec nie hanbit... vylezies na stol, doktor spravi smyk smyk a o mesiac si dalej uzivas sexu kolko ti dusa raci a verim, ze to bude prijemna zmena pre teba ako aj pre tvoju manzelku :)
ak by si mal este nejake otazky kludne pis na zmrzlinar222@zoznam.sk