MOJA DCÉRKA MÁ OD 6 MESIACOV ATOPICKÝ EKZEM. NEPOMÁHA ŽIADNA LIEČBA A ZAČÍNAJU SA PREJAVOVAŤ AJ PROBLÉMI V TRAVIACOM TRAKTE. PROSÍM AK MÁTE NIEKTO PODOBNÉ SKUSENOSTI S AT. EKZEMOM PORAĎTE MI ČO MÁM EŠTE VYSKÚŠAŤ !!! ĎAKUJEM
Atopicky ekzem
AVIVAZ NEDAVAM KUPILA SOM JEJ PRACH NA PRANIE LOVELU A TABLETKY JEJ NEDAVALI ALE SIRUPCEKY LENZE PRI DLHSOM BRANY MAVALA STRASNE BOLESTI BRUSKA A NECHCELA PAPAT TAK UZ NEVEDIA CO JEJ MAJU DAVAT KED MA TAKETO BOLESTI BRUSKA PO DLHSOM BRANI SIRUPCEKOCH ALEBO LIEKOV
vierka a aviváž dúfam nepoužívaš? Ak nezaberajú maste,davajú sa lieky
MOJA DCERA MA LEN 3 ROCKY A TIE MASTE CO STE MI PORADILY SME UZ VSETKY SKUSALI A NEZABRALI OBLECENIE MA 100% BAVLNU A AJ VZHLADOM K TOMU SA TEN EXEM NEZLEPŠUJE !! ALE AJ TAK VAM MOC PEKNE ĎAKUJEM ZA RADU.
ahojte aj mna trapi tento hnusny ekzem a asi pred piatimi minutami som sa dozvedela ze niekde robia diagnostikuz vlasov a ich korienkov mate s tym niekto skusenosti?zatial este neviem aky je dasi postup liecby ale ked to zistim tak vas budem informovat mozno by nam to mohlo pomoct.
Urcite to bol atopicky ekzem, rodicia s nim obehali aj lekarov (bol babatko)a skusali aj kremy a pod. ale nic nezabralo, az spominana tinktura z propolisu. Ale velmi dolezite je nosit odevy z cistej bavlny, teda aspon tie, ktore prichadzaju priamo do styku z pokozkou(tricka, tielka, spod. pradlo.
A kde sa jej ten ekzem nachadza. Bo ja mam tiez s tym problem. Mam ho na rukach, opacna strana dlani...
len mastiť,doslova premasťovať,morská sol do kúpela(čistá),Zodak tabletky...atopický ekzém keď sa nelieči môže v dospelosi prepuknúť až do astmy...odporúčam navštíviť alergológa a kožného lekára!!!
trnda
ahoj, a isto mal tvoj priatel atopicky exzém?moj to ma tiez a tazko je mi verit, ze sa toho tak lahko da zbavit.uz sme z toho zufali, totiz zaberaju len kortikoidove masti, ktore su skodlive
Najkvalitnejsi propolis zozenies len priamo u nejakeho vcelara, inak ho dostat aj v lekarni.
Ahoj, takze ten recept na tinkturu:
propolis vyluhovat v liehu alebo alkohole v pomere 20% - 30 % propolis a 80% až 70% lieh, tyzden dva, na tmavom mieste v hnedej tmavej flasi.
Potom tinkturu pridat do vody (male mnozstvo), a potierat tie miesta takouto vodou a nechal zaschnut. Dufam ze to pomoze. Priatelovi to zmizlo a uz sa mu to nevratilo.