Atopicky ekzem

VIEROCKA76

AVIVAZ NEDAVAM KUPILA SOM JEJ PRACH NA PRANIE LOVELU A TABLETKY JEJ NEDAVALI ALE SIRUPCEKY LENZE PRI DLHSOM BRANY MAVALA STRASNE BOLESTI BRUSKA A NECHCELA PAPAT TAK UZ NEVEDIA CO JEJ MAJU DAVAT KED MA TAKETO BOLESTI BRUSKA PO DLHSOM BRANI SIRUPCEKOCH ALEBO LIEKOV

VIEROCKA76

MOJA DCERA MA LEN 3 ROCKY A TIE MASTE CO STE MI PORADILY SME UZ VSETKY SKUSALI A NEZABRALI OBLECENIE MA 100% BAVLNU A AJ VZHLADOM K TOMU SA TEN EXEM NEZLEPŠUJE !! ALE AJ TAK VAM MOC PEKNE ĎAKUJEM ZA RADU.

luxina

ahojte aj mna trapi tento hnusny ekzem a asi pred piatimi minutami som sa dozvedela ze niekde robia diagnostikuz vlasov a ich korienkov mate s tym niekto skusenosti?zatial este neviem aky je dasi postup liecby ale ked to zistim tak vas budem informovat mozno by nam to mohlo pomoct.

trnda

Urcite to bol atopicky ekzem, rodicia s nim obehali aj lekarov (bol babatko)a skusali aj kremy a pod. ale nic nezabralo, az spominana tinktura z propolisu. Ale velmi dolezite je nosit odevy z cistej bavlny, teda aspon tie, ktore prichadzaju priamo do styku z pokozkou(tricka, tielka, spod. pradlo.

ethel

len mastiť,doslova premasťovať,morská sol do kúpela(čistá),Zodak tabletky...atopický ekzém keď sa nelieči môže v dospelosi prepuknúť až do astmy...odporúčam navštíviť alergológa a kožného lekára!!!

Arweena

trnda
ahoj, a isto mal tvoj priatel atopicky exzém?moj to ma tiez a tazko je mi verit, ze sa toho tak lahko da zbavit.uz sme z toho zufali, totiz zaberaju len kortikoidove masti, ktore su skodlive

trnda

Ahoj, takze ten recept na tinkturu:
propolis vyluhovat v liehu alebo alkohole v pomere 20% - 30 % propolis a 80% až 70% lieh, tyzden dva, na tmavom mieste v hnedej tmavej flasi.
Potom tinkturu pridat do vody (male mnozstvo), a potierat tie miesta takouto vodou a nechal zaschnut. Dufam ze to pomoze. Priatelovi to zmizlo a uz sa mu to nevratilo.