MOJA DCÉRKA MÁ OD 6 MESIACOV ATOPICKÝ EKZEM. NEPOMÁHA ŽIADNA LIEČBA A ZAČÍNAJU SA PREJAVOVAŤ AJ PROBLÉMI V TRAVIACOM TRAKTE. PROSÍM AK MÁTE NIEKTO PODOBNÉ SKUSENOSTI S AT. EKZEMOM PORAĎTE MI ČO MÁM EŠTE VYSKÚŠAŤ !!! ĎAKUJEM
Atopicky ekzem
Ked uz atb, preco nie antimikrobialny prostriedok z prirody ucinny na stafylokokus aureus(zlaty stafilokok) ako aj na stovky inych mikrobov vsetkych druhov, nie len bakterie.
Je vyborny prostriedok-horkac(GSE/citricidal, 15-30 kvapiek do pol litra vody(caju, limonady dzusu)
A nejake dobre probiotika, najdite si v Google pod doplnky, acidophylus, bulgaricus, bifidobacterium
zkus se zeptat na www.pokozka.info vetsinou dobre poradia - Balmandol olej bez emulgatorov,Excipial U lipolotio su super, da sa to kombinovat aj s liekmi proti Stafylokokus aureus - fucidin, resp. fucidin h, ale tie su na predpis.
Atopický ekzém je vlastne kožný zápal alergického, alebo i nealergického pôvodu, ako je napr.suchá, alebo podraždená koža.Ekzém môže vzniknúť i pri alergii na rôzne potraviny čo je dobre vysledovať, na akú potravinu.Je to nepríjemné ochorenie, ktoré v prvom rade je treba liečiť vnútorne, a to prírodnými prostriedkami, ktoré nemôžu uškodiť ani malým kojencom . Pokiaľ Tvoj problém ešte nie je vyriešený a potrebuješ pomôct, môžeš sa o radu obráťiť na mňa.
ahoj,ja trpim 30 rokov atopickou dermatitidou.Chodim alergologovi uz 6 rokov Na nic som neni alergicka,ale uzivam kazdy den lieky a maste.Chodila som k moru,pomohlo mi to,ale na cas.Mozem Ti poradit kozmetiky:Balneum Hermal plus,alebo F to je ma umyvanie,F je mastnejsie.Excipial u Lipolotio, to je mlieko na velmi, az extremne suchu pokozku.Potom je kozmetika Oilatum,tu mi poradila primarka v nemocnici a este je Menalind derma Dardia. Vyskusala som vsetky a su super.Su len v lekarniach a daju sa predpisat.Mozu ich aj male deticky.Je jasne,ze uzivam lieky.Tie sa menia,kazdy polrok,alebo ked nezaberu.Je pravda,ze su obdobia,ked vyzeram zle,ale ak to mam porovnat z minulostou je to omnoho lepsie.Neuzivam nic hormonalne,lebo nechcem.Ked budes umyvat a stale mastit,tou spravnou kozmetikou,tak ju nebude pokozka tak svrbiet a nebude sa skrabat.Dostupne lieky na alergiu:Zodak,ale to sa porad!!!Chod s nou na alergologiu a drzim palce.
pre luxinu-Je to centrum celostnej mediciny LUCIDUM,ul.Kriva23,8.poschodie,Kosice.Mudr.Danica Nagyova.Objednava sa tel.na cislo 055 6806307. Dufam,ze sa nic v udajoch nezmenilo,naposledy sme tam boli pred 3rokmi.Bola by som rada,keby to pomohlo tak ako nam.
pardon...opravujem www.energy.sk
, a tam si najst kolonku "poradna" a potom
"poradte sa s detskym lekarom"
Zdravim diskusiu.Som tu prvykrat..Citam,ze problem s atopickym ekzemom.Skuste kontaktovat aj stranku www.energy.sk,poradna lekara-detsky lekar,Mudr.Butkovicova-alternativna medicina..Urcite pomoze.S pozdravom
ahoj gabi ak ta mozem poprosit o ten kontakt
Mam 10-roc.dceru,ktora ma ekzem od 3mesiacov.ekzemove loziska mala na celom tele,vela sme sa natrapili a naplakali.Chodili sme po nemocniciach,3-krat sme boli v kupeloch v Smrdakoch,more...vsetko pomohlo na nejaky cas.Potom sme sa dostali k pani dr.do Kosic.Zacali sme liecbu homeopatikami a vtedy nastalo velke zlepsenie.Ekzem sa zacal konecne liecit z vnutra.Chodili sme tam asi 2 roky,raz za 3mesiace.Obcas sa jej objavi trosku na zapasti,ale oproti tomu ako vyzerala v 3rokoch je to supre.Tuk,tuk,tuk.Ak by si mala zaujem,napisem kontakt.