Strasne ma to mrzi,sme spolu uz tri roky. Asi pred mesiacom som bola u kamosky na oslave, bol tam super chalan, celu noc sme sa spolu bavili, bolo nam spolu super a ked oslava skoncila zavolal ma k sebe,ja som suhlasila a tam sa to stalo :(( Nebola som ani opita ani nic podobne,takze na to nemam ospavedlnenie. Proste ma pritahoval a neviem,nejak som nepremyslala :(( S priatelom som uz tri roky,velmi ho lubim a je to moj prvy vo vsetkom. Neviem preco som to urobila,mozno som to len chcela skusit s niekym inym,ale neskutocne ma to mrzi. Myslim na to,uz odkedy sa to stalo a neviem si to odpustit. Je mi to strasne luto. Neviem sa pozriet priatelovi do oci,je mi z toho nanic. Mam mu to povedat? Ci sa snazit na to radsej zabudnut? Nechcem o neho prijst,ale neviem ci s tymto klamstvom dokazem zit.
Podviedla som svojho priatela
jasne normalny vztah bez lzi, a potom co bude ked mu to povie? bud uz nebude vztah, alebo potom aj tak po case nebude :))
A kvoli comu ho podviedla ked ho tak strasne Miluje? Lebo jej tamten pomotal hlavu a nevedela co robi? Keby mala srdce tak naplnene laskou tak by povedala ze nepojde s nim a radsej pojde domov za priatelom, alebo vezme priatela s nou nemyslis? A to co by som spravila ja to viem uplne naisto, je jedno ci som to este nezazila ale zatlkat urcite by som to nerobila pretoze tak ci tak ju to rozozerie a vyjde to navonok, potom sa jej bude priatel pytat preco mu to nepovedala skor ale klamala mu. To ze mu to povie ihned znamena ze ma v sebe aspon trochu sil na to aby mu povedala pravdu a bola uprimna uz len to je nejake to plus ze jej odpusti, nie kazdy chlap posle dievca do haja po nevere tak ako i niektore zeny hned neposielaju chlapov kade lahsie ale ked ich Miluju tak im odpustia a ostanu s nimi, jedine co sa ale potom moze narusit je dovera, bude v obavah ci ho ona este niekedy nahodou nepodvedie.
paula987,
ci mu to povies, alebo nie, je uplne jedno. Vztah sa tym nastrbil. Ked mu to povies, mozno ho tym natolko ranis, ze k tebe strati doveru, co bude znamenat koniec. Jedine, ze by to bol clovek velmi, ale velmi tolerantny a uz sa v podobnej situacii ocitol aj on. Inak si myslim, ze to nepochopi. Pokial mu to zamlcis, bud si ista, ze ta to bude zozierat. Na take nieco sa zabudnut neda. Vynimkou su ludia, ktori maju hranice posunute, existuju vztahy, ktore su volnejsie, to vsak asi nie je tvoj pripad. Ci povedat, alebo nepovedat, tak by som otazku nepolozila, skor by som sa zamysela nad tym, preco si to spravila. Nejdem ta tu analyzovat, nemam na to pravo, a tiez nie som svata. Niekto tvrdi, ze ked clovek podvedie, tak skutocne nemiluje. Ani s tym nesuhlasim. Kazdy clovek ma inu lasku a inu lasku dokaze dat. Jedno je ale iste, zo svojej skusenosti ti mozem povedat, ze ak mu to povies, ranis ho tym a nebude ti viac verit. Ak mu to ale nepovies, bude ta to zozierat = zazila som to z oboch stran. Urob ako to citis. Niekedy moze byt ale nevera zaciatkom niecoho noveho ;) aj ked sa branime zubami, nechtami..
paula, ak chces mat normalny vztah bez lzi, povedz mu to.
Kejky693, tak je trošku rozdiel niečo zažiť a hovoriť z vlastných skúseností a rozprávať niečo, čo BY SOM spravila KEBY ... To je trošku rozdiel, nemyslíš? Jedno si môžeš hovoriť čo by si spravila KEBY ale skutočnosť býva častokrát iná.
Tak by bolo fajn, keby si neodsudzovala baby čo konali inak ako BY SI konala ty.
Paula písala, že by spravila všetko, len aby ostala s ním. Správne jej tu baby radia, nech zatĺka. Je to svinské, súhlasím, ale je to jediná možnosť ako s ním ostať, keď ho naozaj miluje a oľutovala to. Ak mu to povie, koniec príde naisto :(
onna, jasne mas pravdu, ale tak som to nemyslela pudy mame vrodene to je jasne, ale ked idem niekoho podviest tak sa nevyhovaram na pudy, kazdy je za seba zodpovedny a vie co robi,a opica nerozmysla nad tym s kzorym samcom sa vyspi, clovek ano
Viete comu nechapem? Milujete svoje polovicky a ste schopne ich podviest, to je jedno aka bola situacia, ci to bol dobry priatel alebo byvali ktoreho ste hrozne milovali. A to ze tu kazdy radi nech mu to nehovori je hotovy podraz pre jej partnera, ja keby som podviedla rovno mu to poviem ajked viem ze ho to bude hrozne boliet ibaze i mna to bude strasne boliet ale poviem pravdu a nebudem mu klamat. Ked ste baby schopne podviest tak si nezasluzite chlapa, pretoze i vy by ste neboli radi keby vas podviedol a este by vam to tajil.
sproste hlupe uvazovanie ludi, ktori svoje chyby prenasaju na inych. Podviedol som, ale sak kto vie ci moj partner to neurobil aj 10krat, tak si nemam co vycitat. Kym nemate dokazy o tom ze vas podviedol, ani take nieco nespominajte.
daniela, takze hovoris ze pudy patrai len opickam? Tak potom sa si nikdy nemilujes s partnerom, bez toho aby ste plodili deti, lebo inak je to len naplnenie pudu, lebo ty mas potrebu(pud) trochu sa uspokojit, tak to spravis. Taka opicka sexuje urcite menej ako ty, cize ovela menej naplna svoje pudy:) Tiez by ste svoje pudy mohli ovladat a cakat az do svadby a potom ich ovladat natolko, ze sa budes milovat len za ucelom plodenia. Takze nepripisujte pudy len zvieratkam.
paula, ak si si na 100perc ista, ze to nikdy nezopakujes a priatela milujes a vies, ze ho nikdy neponizis tym, ze to niekomu povies alebo sa to dostane von a nebudes sa kontaktovat s tym muzom, tak mu to nehovor. Zbytocne by ho to velmin bolelo. Uz to nezopakuj a viac sa staraj o priatela!
:) ak niekto podvadza a zalezi mu na partnerovi a nechce on prist tak len jedna rada v praxy overena (ktokolvek bude tvrdit opak tak klame) jednoducho zatlkat zatlkat zatlkat :)
a ak na vas niekto vytiahne dokazy tak plati aj tak pravidlo cislo jedna zatlkat zatlkat zatlkat :)