Policajná škola

Valent

A kde sa chválim, čo všetko som dokázal? Konkrétne?!
A keď už, tak NEODSUDZUJ, pán policajt, nie neodcudzuj, pretože ešte som nikomu nič NEODCUDZIL, teda neukradol ;-)
Tvoje spisovanie zápisov musí byť mimoriadne zábavné...
Na smiech, alebo na plač?

roxiiino

Valent ty si sa prišiel pochválit čo všetko si dokázal??? neodcudzuj mladých, pretože aj 19 ročný chalan mohol toho v živote už dosť dokázať!

Strejdo

cops a mňa zase serú takí cca. 20-25 roční, čo keď si myslia, že sú v uniforme, tak už nikto nad nimi nieje iba boh a z tých 20-25 ročných, čo sú v zbore je 90% presne takých. Ešte keď na mňa začne taký sopliak vyskakovať len kvôli tomu, že je o 2 roky dlhšie v zbore ako ja a má o jednu hviezdičku viac, tak to už je fakt na zváženie, že čo v zbore hľadá. Zase veľa mladých policajtov keď ide do zboru, tak v úmysle aby svojmu tatkovi a mamke niečo dokázali alebo takí ktorí boli v detstve šikanovaní a teraz ostatným chcú ukátať, že oni sú páni. Ale to to môžme rozoberať donekonečna. Takže k tejto téme končím.

Valent

No chlape, hlavne, že máš jasno v tom, že každý kto chce ísť do PZ v tridsiatke, sa dovtedy neuplatnil. To je fakt bohovská logika. Hlavne, že sa uplatnia všetci mliečňaci, čo sa hlásia do zboru po maturách. Oni si toho už fakt v živote prešli a odžili a dokázali nemožné...

cops

chlapi, vy ste ma vobec nepochopili:( prave o tomto pišem, že berem takych, ktorí sa hlasia k PZ aj v trosku neskorsom veku a doposial mali skvelu pracu...to, že si mal dovtedy 40 000sk je fakt obdivuhodne, pravdupovediac ja byt na tvojom mieste, mat 40 000 mesacne, neviem ci by som sa dal k PZ, velmi dlho by som rozmyslal, ale nakoniec by ma to asi zlomilo predsa k PZ. Len mna seru taki ludia po 30tke, ktorí sa dovtedy neuplatnili a len rozpravaju ako je policajtom super a nic nerobia! Neviem prečo sa domna navážate, ja s vami suhlasim, že Valent 31 rocny bude zakročovať lepsie ako ja mladý a samozrejme, že je natom psychicky uplne inde ako ja. Len som "vypichol" druhu stranu mince.

Strejdo

Nech tááák,iba ďalši slovák, ktorý má svoju pravdu a iná neexistuje.
cops ty si asi z jahody spadol rovno na gebuľu. Veď 20 ročný fagan ešte ani nevie na čo ho tam vlastne má, nie to ešte aby mu dali zbraň do ruky.
Za ďalšie, ja som nastúpil do zbou ako 26 ročný, po strednej škole som išiel na vysokú, pričom už v prvom ročníku na strednej som bol rozhodnutý, že chcem byť policajt a nič iné. Potom podľa tvojho názoru absolútne nechápem, prečo som išiel vôbec na vysokú školu a po škole som mal vynikajúcu prácu, kde som zarábal v priemere 40 000SK/mesiac a teraz nejakých smiešnych 18 000SK/mesiac.A prečo som policajt? Lebo ma tá práca baví ty pako a nie z vypočítavosti.
31 ročný je pre teba postarší jedinec? Ve´d to mohol zobrať ako urážku. Z tvojich slov vidno, že si ďalší zasran, ktorý ešte neokúsil čo je život.

cops

som rád, že patris do tých 10%, co sa velmi dobre uplatnili a aj tak chcu ist do PZ. Na prijimackach som bol a bolo tam fakt len par vynimiek co mali nad 25....

cops

Valent ja s tým vsetkým suhlasim co si napisal, len som podotkol, že sa da nato pozerat aj z druhej strany:) a to s tým zamestnaním po strednej som myslel tak, že takí, ktorí sa vedia dobre zamestnat nebudu cakat kym splnia vekovu hranicu, takých je skoda, ale da sa o tom vela polemizovat. A 19 rocnych pri zasahu velmi nenajdeš, pretoze 19 rocny akurat zmaturuje, da si ziadost, kym ho prijmu minimalne pol roka - rok a dalsi skoro rok skola takze tak. Keby daju do zakona od 21 rokov PZ bol by som za, kym by sa ten 21 rocny dostal do vykonu mal by 22 -23 co je uz v celku super. A co sa tyka praci v PZ si dovolím tvrdit, ze viem viac ako ty, žial 90% ludi co si dava ziadosti ma mylné predstavy, presne ako pises vyvazanie sa v autach, pokuty...ked pridu na utvar su v psychicky v p...z toho systemu ich nadriadenych ake kapky im davajú...v kazdom pripade Ti drzim palce v prijimacom konani.

Valent

Ešte jedná vec: Ak ty, mládenec, dokážeš do tridsiatky toľko toho, čo ja - môžeš si povedať, že si frajer ;-) Lebo keď máš 18-19, sa nehnevaj, ale zatiaľ si dokázal ešte veľké h.... zmaturovať a prvýkrát si vrznúť (možno)...

Valent

Ja mám 31 a môžem ti povedať, že vo svojom živote som sa zatiaľ uplatnil veľmi dobre, v podstate som našiel uplatnenie v čom som chcel. Takže chlape, píšeš pekné blbosti v tom zmysle, že sa k PZ hlásia starší ľudia, čo sa nikde nedokážu uplatniť. Ale to bude ešte asi tou nevyzretosťou ;-)
A že sa k PZ hlási v 90% ľudí od 20 do 25 rokov?!? Prosím? To kde si prišiel k takej hovadine? Sa choď pozrieť na prijímačky, budeš prekvapený ;-)