Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Policajná škola

hawana.30

samozrejme ze sa chcem dostat do sluzobneho pomeru a mat istu pracu s dobrym platom a mat sa v zivote dobre..
doteraz som len studovala a ked uz mam aj vysoku skolu tak chcem aj dobru pracu...
nie nato som studovala aby som robila nejaku casnicku alebo predavacku..

Steel

Suhlas s vami oboma! Necita cele forum, lebo pre nu su dolezite len dve-tri temy a nechce sa jej klikat, hladat? Potom tu ani nema co robit, resp. pytat sa s takymto pristupom! Len aby nebola prekvapena este, co vsetko je dolezite, lebo naozaj je VSETKO dolezite! Diky vam vsetkym, ktori pomahate a do istej mieri to nam ostatnym ulahcujete, ja si to velmi vazim, ale zda sa, ze nie kazdy tak... este ta aj zdrbe za pomoc, typicka Slovac, nemam slov.

Ale-x

havana: odkiaľ si vydedukovala, že ma otravuje pomáhať druhým?!? Poprosím konkrétne, inak si o tebe niečo pomyslím ;-)
kebyže ma nebaví pomáhať druhým, tak sem minimálne ani neprispievam, moja zlatá, fakt nie som na to odkázaný.
A isto sem sedím celý deň a len čakám na podobných, toho času nezamestnaných (inak by si sa do zboru netrepala) exotov ako si ty :-)
Ono, mnohé o tebe nakoniec vysvetľuje, ako ťa nebaví čítať všetko na fóre, ktoré je určené prijímaciemu konaniu. Ďalšia rýchlokvaška, ktorá by chcela zrazu byť veľkým poldom, pričom keby o tom mala aspoň základnú šajnu, tak sa nepýta blbosti, ktoré človek pri všetkej úcte ovláda, už pri minimálnom záujme pracovať pri polícii ;-)

hawana.30

Ale-x načo tu chodíš keď ťa otravuje pomáhať... je tu toho veľmi veľa a čítať všetky nepodstatné veci kým nájdem tu svoju... to zaberie veľa času... nesedím tu celý deň na riti ako ty...

hawana.30

strejdo preštudovala som zopár a našla tri témy, len ma zaujíma či sa opakujú alebo sú aj iné

a ďakujem za ochotu :D

Ale-x

A bori.s: Keď máš skutočný záujem o prácu policajta - od srdca (nie len tak povrchne, alebo z vypočítavosti), tak to nevzdávaj! Ja som tiež nebol zďaleka prijatý hneď na prvý, alebo druhý krát! Ostatní s tým majú podobné skúsenosti ;-)
Ale je pravda, že to chce ozaj pevné nervy a hlavne vytrvalosť ísť si za svojim :-)
A tiež nejako zlúčiť robotu (hlavne keď si niekde po turnusoch, alebo vonku v zahraničí) ale zároveň chceš byť pri všetkom, čo sa týka prijímacieho konania... To a zároveň aj hento, sa nie vždy dá... to Ti teda nezávidím.

Ale-x

havana.30: To fakt dnes treba všetko každému, ako na zlatom podnose? Aký zmysel má tu zase písať niečo, čo už bolo niekoľko krát rozoberané? Už veľa krát tu bolo všetko dopodrobna omieľané, len stačí si nájsť čas a dať si trocha námahy ;-)