Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Policajná škola

kira

Navrhujem tvrdšie tresty pre kriminálnikov, keby sa navrátil trest smrti, hoci len ako vyhrážka pre ludí, mohli by
sme pozorovať úpadok trestných činov. Sem tam by nezaškodilo sprísniť tresty. Policia by si nemala nechať šliapať
na nohy. Je to jej slabosť, že odpúšťa. Ludia si na to zvikli a opakovane porušuju všetko čo len môžu.
Chápem, že nemôžeme zavrieť všetkých, ale taktymto prístupom polície, vyzerá ako len okrasa štátu. Ako sa mohol napríklad
József Kvarda stať novym predsedom ked je velkým podplácačom ???? Celkovo je aj polícia podplatená v tomto zmysle.
Každý si robí čo sa mu zachce, často je to večší prečin, a vy, milá polícia, si tiež robíte čo chcete.
Dúfam , že si uvedomíte čo vlastne robíte a zmeníte to. Aj ked pochybujem, že sa svet polepší a zachráni sa pred skazou.

Váš milí nepriateľ : KIRA

ajusqa2282

Cafte.Chela by som vedieť či je nejaká stredná policajná škola na ktorú sa dá isť
zo základnej školy. piste na ajusqa2282@azet.sk

melissa

ludkovia pocuvajte : dobre si premyslite ci chcete vstupit do PZ, je to vacsinou na cely zivot a verte mi,,,ak sa tam raz dostanete uz velmi tazko zacnete odznova niekde inde, je to nezaplatena praca a pritom budete mat neskutocne vela roboty, budete nadavat na cely ten nezmyselny system ktoreho budete sucastou. Najhorsie na PZ je bezmocnost - jednotlivec nemoze zmenit zastaraly system ktory desatrocia funguje a je neefektivny.
Studovala som na Akademii PZ ako civilna studentka, mojimi spoluziakmi boli aj policajti,ktori vystudovali v Pezinku a na APZ si chceli aspon trochu prilepsit na postaveni vramci PZ.
Jednoducho som denne videla, ako nadavaju na cely policajny system, vsetci moji spoluziaci i ja sme sa hlasili na APZ,lebo sme chceli robit u policie, ale 90 percent ludi uz pocas studia vedelo ze do PZ nevstupia.
Chodili sme na prax na obvodne oddelenia PZ kde som sa bavila s 25 rocnymi chalanmi a babami policajtmi co skoncili skolu v Pezinku a lutovali ze tam sli a ze teraz su u policie, maju akurat tak plno roboty a nizky plat, ziadnu vidinu postupu v praci a este k tomu aj samotna spolocnost sa pozera zhora na policajtov a nevazia si ich pracu.
Akurat ked som praxovala tak jeden 35 rocny policajt bol akurat vo vypovednej lehote a po 10 rokoch u policie koncil a chystal sa do Anglicka robit robotnika aby sa naucil jazyk a potom sa chcel mozno aj vratit na Slovensko a zacat odznova v sukromnej sfere.
Takze si vsetko poriadne premyslite, odporucam spytat sa policajtov ze ako sa oni na to pozeraju, ci by zmenili svoje rozhodnutie ak by mohli (garantujem ze 90 percent by menilo)

giovana28

AHOJTE KTO MI MOZE PORADIT,ZE DO KEDY SA MA POSLAT PRIHLASKU DO TOHO pEZINKU NA POLICAJNU KED TAM CHCEM IST.DUFAM,ZE SOM TO ESTE NEPRESVIHLA.PISTE.DIK

rom@n

Cafte.Chel by som vedieť či je nejaká stredná policajná škola na ktorú sa dá isť
zo základnej školy.Píste na e-mail Roman9696&ATLAS.SK

spendlik

počula som o polročnom štúdiu za policajtku...existuje nejaká stránka,kde sa môžem dozvedieť o tomto štúdiu viac?prosím.....

bogo

Ahojte.....ma tu niekto vypracovane otazky na prijmacie skusky na policajnu akademiu v BA......prosim surne to potrebujem...lebo chcel by som tam ist....ak ma niekto nech mi napise na mail:BOGO070@gmail.com

dori

ahojte, nechcem zakladat novu temu o skole, tak sa spytam tu...som dvojkarka z matematiky na gymnaziu, ale som si v matike dost neista..chcela by som vsak studovat manazment alebo marketing. je tam matika velmi zabijácka? nie je problem, ze na gympli nemam ekonomiu a pod? vedela by som sa vobec z tych fakult nejak uplatnit? dakujem :)

lenušš

karinqaa15 ahooj..no tak ja som z Trencina...keby si chcela vediet nieco ohladom tych policajtov,tak napis mi na e-mail..uz viem toho vela,ako sa tam dostat,z coho pozostavaju skusky ,atd...kryteria a inee..ved ked chces ozvy sa!!rada poradiiim:-)