Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Policajná škola

quuuuuuu

Potreboval by som poradit aky je postup dostat sa na policajnu skolu v kosiciach alebo ci sa na akademiu policajneho zboru na externe studium dostanu len ludia co maju znamosti. A kde si mozem pozriet nieco o tych kosiciach. dik.

mia

uvažujem dlhšiu dobu sa prihlasit na policajmu školu ale nemam sa skym poradit kto tam je alebo kto to absolvoval že či to zvladnem aj ja !ak sa tu niekto najde popisali by ste mi danu situaciu čo to všetko obnaša dakujem za infooo:)

vuk

waa nechodím do Pezinka ale dal som na ten kolotoč papierovania. Bol som na fyzických testoch a slovenčiny v Pezinku a bol som na psychotestoch (ešte nemám výsledok).

vuk

mirec podľa mňa nie, skôr ako si na tom fyzicky a zdravotne a či sa ti chce ísť do doto kolotoča papierovačie . Ja budem mať onedlho 27 takže skoro 30

vuk

mirec musíš si podať žiadosť o prijatie do služobného pomeru alebo choď na najbližšie okresné riaditeľstvo polície a tam ti vysvetlia ako sa k nim dostaneš

mirec 7

Ahojte!Mam 30 rokov,som z TO a chcel by som ist na nejakú policajnú školu! vedel by mi niekto poradiť kde a kedy budu prijimačky?