Policajná škola

tomik@

Tak prihlášku treba vyžiadať priamo na policajnom útvare alebo sa aspoň tam informovať - za informaciu na vás nikto nenakričí a treba si ísť za svojím cieľom. Ja som žiadal o prihlášku na vstup do útvaru Profesionálnej armády ale kôli preplneným miestam vás ponaťahujú a nechajú čakať až vám nakoniec ponúknu prácu v česntnej stráži čo je pekná somarina a nikto tam nechce ísť. Pokiaľ ide o policajný zbor čiže OZSR není problém sa tam prihlásiť ale horšie sú už kondičné + psychotesty.
Ja osobne som si podal žiadosť na zaradenie sa do služby ako ŽP a psychotesty sú identické ako u všetkých policajných zložiek - to mám potvrdené od kolegou. Prvé čo budete musieť spraviť sú kondičné :
10x zdvyh na hrazde,
70x sklapačky,
skok do diaľky z miesta,
beh na 100m,
beh na 2800m, - časové limity si už nepametám ale na 2800 asi 12min,
a nakoniec ak som niečo nevynehal tak plávanie, rozostupy medzi jednotlivými etapami sú zhruba 5minútove - čiže všetko hneď za sebou, žiaľ na prestávky zabudnite, ale ženy to majú trošku zjednodušené :-D, teda, keď toto všetko absolvujete( v zdravý) nakoľko mi sme museli bežať 2800m v januári a za dažďa, vetra + plaváreň!!! tak ste postúpili k psychotestom. Prvý je diktát + doplňovačka i-í, y-ý až potom vás pustia k psychotestom. Tie sa skladajú z pamäťových schopností a to na čas, + zhruba 800 otázok ktoré sa väčšinou opakujú ale v inom slovavyzname, čiže neodporúčam klamať alebo hrať sa na iekoho iného akým v skutočnosti ste:-)
Poviem to na rovinu ak máte naozaj záujem stať sa členom ozbrojenej zložky, treba mať v nohách v rukách, ale hlavne v hlave :-D
Boli sme 2skupiny zhruba 40-tich rôznych chalanov a báb 1 skupina 20ludí druhá: však viete :-) a zo 40ludí sme prešli štyria" tak asi chápete obtiažnosť týchto testov. Reč bola o testoch na vstup k Železničnej Polícii ale ako som už uviedol čo sa týka kondičných aj psychodiagnostických testov su identické až na pár rozdielov podla zamerania sa na špecifickú oblasť výkonu práce. Snáď som vás moc neodradil ale trošku pripravil :-)

Tomik@

largo

wuk--- tak vravis ze to je stastie pri tych psychotestoch hm no co uz a ako na diktate neake chytaky alebo len taky obicajny ako v skole sloh co na aku temu ste pisali neaku uvahu lebo rozpravanie..... dakujem

scale1010

PROSIM VAS VELMI CHCEM IST NA POLICAJNU šKOLU DO PEZINKA ALEBO DO BA ALE NEVIEM AKO SA TAM DOSTANEM KDE ZOžENIEM PRIHLAšKU A KEDY SU PRIJIMAčKY POMOžTE MI PROSIMNIEKTO VOPRED VELMI PEKNE DAKUJEM OZVI TE SA NA scale1010@azet.sk DAKUJEM MIšENA

scale1010

zdravim ja by som velmi chcela na policajnu školu do pezinka alebo do ba ale nevoiem kde zohnat prihlašky a ako to všetko vybavit kto mi poradi?a ešte by som sa chcela spýtat či je to naročne ti testy a tak dakujem

vuk

largo tak písali sme diktát , slohová práca , Psychotesty sú veľmi zaujímavé a sú tam dvojzmyselné otázky takže nevieš čo je dobré a čo nie . Ja si myslím že to je len na šťastí( v 90 %) či ich spravíš alebo nie . môj osobný názor

largo

vuk----- chcem sa spytat ako bolo na s kuskach pisali ste len diktat ci aj sloh ako na psychtestoch dalo sa ci nieco narocne

1misica1

jarka16....no ja mam 21r...fyzickych a slovenciny sa moc nebojim skor psychotestu...a ty mas kolko rokov??uz si si podala ziadost?