Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
:o)
Ahoj, chcela by som si podať žiadosť k policajtom, ale neviem ako ju mám napísať a formulovať. Ak máte niekto skúsenosti s písaním takejto žiadosti, prosím kontaktujte ma na mail: VeveVasekova@seznam.cz alebo mi pošlitte nejaký vzor. Dikes
Marrrtin--1.6.som bol v Pezinku a v plavárni v Raci mi hovoril jeden chalan,ze robi opravné ,lebo po prvy krát spravil slovinu a z fizickej mu chybal 1 bod a na okresnom r.PZ sa opital a pustili ho na opravné!Aj ja by som bol zvedavy,a aj na to ,ze odkial sa dozvediem presny pocet mojich dosiahnutych bodov.Dufam,ze na liste co mi poslu z okres.r.PZ tam bude vsetko podrobne.Hm....?
aBandika: Opravné skúšky??? To je pre mňa veľká novinka, alebo blbosť. Ak niečo také existuje, chcel by som o tom vedieť podrobnosti...=)
Geronimo9632. Skúšky sú cca každý mesiac. Testy sú tie čo si napýsal.
Ahojte.Bol som aj ja 1.6. v Pezinku na skuskach,apocul som tam o opravnych skuskach.Odkial sa dozviem presne vysledky,presny pocet mojich dosiahnutich bodov?
Rad by som sa spytal, ze ci testy z telesnej su tie, ako som nasiel niekde na nete, ze " beh na 100m, beh na 12 min, skok z miesta, zhyby na hrazde, brusaky, plavanie " ???? robia sa tieto vsetky cviky ?? a neviete ece niekto, ako casto sa robia prijmacky v Pezinku ??? Ci kazdy mesiac, abo ...
Výsledky sa nedajú pozrieť. Asi o týždeň ti zavolajú z PZ kde si sa hlásil, či si spravil alebo nie.
Caute, kde sa daju pozriet vysledky z vcerajsich skusok? Dakujem