Policajná škola

Geronimo9632

w : Psychotesty su zalezitost KR PZ, to znamena, ze su tak casto, ako ich urci psycholog.... Neni nikde fixne dany datum, ze vtedy a vtedy sa konaju psychotesty. Robia sa bud pred abo po telesnej, zalezi ako kde ... Bratranec mal najprv psychotesty a pak mal mat telesnu, a mne dali najprv telesnu a pak psychotesty, cize vsade individualne ...

revlaj

Ahojte, bol teraz niekto na príjmacích pohovoroch na ORPZ v Martine? Koľko bolo uchádzačov a koľko mali voľných miest?
Dík za odpoveď

Geronimo9632

pexo : tu Ti nik nenapise na aku poziciu sa mas hlasit! Zalezi od kade si, bo su kraje kde maju prebytok policajtov a kraje kde potrebuju urcite typy povolani. To znamena, ked budu potrebovat nieakeho profika na PC, tak Ta prijmu aj do pracovneho pomeru.Ak nepotrebuju a ces zostat v danom meste kde zijes, tak si daj ziadost o prijatie do sluzobneho pomeru a chod na poziciu co Ti ponuknu a po case sa prepracujes na lepsie miesto. Ja som ted skoncil Ing. no tam de byvam, maju volne jedine na zakladnych poziciach PMJ a dopravaci, takze berem aspon to, ak sa dostanem a po case snad vyssie...
Co sa tyka testov, nic sa nezamiena, musis absolvovat kazdu disciplinu min na 1 bod aby si bol uspesny.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pre Teba ale aj ostatnych tu mate link, kde mate uvedene tabulky s bodovym ohodnotenim, podla ktorych si mozete pripravit na telesne skusky!
www.minv.sk
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Robinho

Zvládol som fyzicke testy aj psychotesty bez protekcie. Ak si dobry prejdes ak niesi dobry jednoducho neprejdes! ak chce niekto nejake info RobinhoX@centrum.sk

pexo

ahojte...

chcel by som sa spytat na par veci. mozno aj take, co tu boli, ale je tu vela prispevkov dozadu, takze ak to niekoho nebude obtazovat, budem vdacny...

mam skoncenu vysoku skolu-ucitelstvo so zameranim na techniku a informatiku. ak by som sa chcel pridat k PZ SR, aky utvar by som si mal hladat. alebo ako to presne chodi? musel by som ist za normal policajta a postupne sa vypracovavat, alebo je VS nejakou vyhodou, alebo ako to vsetko presne funguje?

co sa tyka fyzickych testov, mohol by mi ich este niekto upresnit prosim. nie som velmi plavecky zalozeny, s behanim by problem mat nemal. je mozne, tieto discipliny nejako medzi sebou zamienat?

dakujem za odpovede a vsetky rady...
ahojte, p.

idka...

ahojte...:) tak ja som si pekne pracne precitala celu dikusiu..zvlastne,kolko ludi je takych lemravych, ze si nekliknu dalej a nepozru si odpoved na otazky, ktore tu uz boli 100krat zodpovedane...:)
ja som robila tento tyzden skusky na APZ...nebolo to tazke, ale zase ani lahucke...som 163-167 zo 2260 ludi...no je mi to dost na prd, kedze beru len 150...teda neviem...ako to vidite vy? mam este dufat??? zase nechcem hadzat flintu do zita...ale rozmyslam aj o dalsej variante, ze skusim pezinok a potom sa tam dostat na rok...no s mojou kondickou to bude minimalne vtipne...zase nie som nejake drevo, ale nepatrim ani medzi talenty...:( len by ma mozno zaujimalo, ze ake mate vy pocity z toho...ci je to tazke, ci nie...diktatu a slohu sa nebojim..a ani psychotestov...tak hovorte a prehanajte:)))