Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
no tak som si už odpovedal sám, resp. mi odpovedali priamo na škole v Košiciach
volal som tam a vraj na dátumoch nezáleží, väčšinou sa jedná o individuálne štúdijné plány, resp. plány pre niekoľkopočetné skupiny takže termínami na stránkach ministerstva vnútra to obmedzené nie je
rovnako nie sú dôležité ani dátumy prijímacích skúšok ... takže sa treba pokúšať dostať do PZ a následne na skúšky v priebehu celého roku
nemáte niekto informácie o tom či bude prijímacie konanie pokračovať aj po 1.6.2009, kedy bol podľa stránok údajne posledný termín fyzických testov?
bohužiaľ som sa spamätal neskoro a keďže aj proces prijatia do PZ netrvá krátko, veľmi by ma to zaujímalo
ďakujem za odpoveď
Ja som bol 1.6. na fyzickych testoch a este neviem ako som dopadol. Nikto nevolal, nic som nedostal. Mam im zavolat, alebo este pockat?
Vdaka za info.
ahojte...keď chcem ísť na APZ, tak treba aj vysvedčenie z každého ročníka na strednej škole, alebo treba len maturitne vysvedčenie?? prosím odpíste mi na mail melencova@post.sk, veľmi mi to pomôže, vďaka
dobrý deň ľudia chcel by som sa spýtať niekoho čo už robil psychotesty o čom vlastne sú keď môžete kontaktujte ma na Triple_MMM@azet.sk ďakujem
Boss502 : Nie som si isty ci to ece plati, ale pokial viem, bola "ticha dohoda" medzi PZ a ARMADOU, ze si nebudu navzajom preberat ludi. Cize ked sa vojak snazil prestupit k policajtom, kategoricky bola ziadost zamietnuta a naopak ... Ale skus skor spytat zainteresovanych ludi, bo o tichej dohode prosta verejnost ani netusi...
Je ťažké dostať sa z ozbrojených síl do policajného zboru?
Ako sa postupuje v tomto prípade?
Dobry den,
Takze ti co chcu ist na Skolu PZ v Pezinku. Na uvod treba ist na okresne riaditelstvo PZ v meste kde by ste chceli potencionalne pracovat konkretne na personalne oddelenie spolu uz aj so ziadostou. Oni Vam odpovedaju telefonicky kde budete vyzvany na pohovor. Ak prejdete pohovorom poslu Vas na fyzicke testy ktore sa konaju vzdy na zaciatku kazdeho mesiaca v Pezinku na Skole. FYZICKE TESTY POZOSTAVAJU z: plavanie na 100m, skok z miesta, brusaky, zhyby pre chlapcov dievcata sa musia udrzat zavesene len na hrazde co najdlhsie, 100m beh sprint a 12 minutovka. Ak zvladnete tieto testy idete na psychotesty ktore sa delia na vykonnostne tie su na cas pod stopkami a osobnostne tie su neni na cas a otazky sa tykaju Vasej osoby. Ak spravite aj psychotesty idete na LEKARSKE vysetrenie. Ak prejdete lekarskym vysetrenim cakate ci Vam okresny a krajsky riaditel schvalia ziadost a poslu Vas do Pezinku na studium ktore by trvat po novom opat 1rok. To vsak este neni iste takze to neberte na vedomie.
Vela stastia pre potencionalnych buducich kolegov :) Ak by ste mali este nejake konkretne otazky piste mi na koko_arada@azet.sk