Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
Zelmann pozri tuto stranku ---www.minv.sk
ahojte ludia,chcem sa spytat ci je tu niekto policajt v alebo ma neake skusky ci vyberove konania v bratislave.chcel by som tam vstupit do policajneho zboru a neviem ako to tam bezi,znamost alebo je to dost realne alebo aspon tak alebo onaka sanca sa tam dostat
za info vopred dakujem
ahojte mohol by mi niekto povedat ako pisat ziadost na policajnu do pezinka.potrebujem to vediet.ak mate tak mi poslite vzor holubica90@azet.sk
kam treba dorucit potrebne dokumenty??? na hociktoru policajnu stanicu asi nie tak mi prosim dajte vediet. dakujem
Ahojte, chcel by som sa spytat, ci pri fyzickych testoch treba zaplavat tych 100m, alebo ako to je?
dakujem
chodim na strednu zdravotnicku skolu aale chcem byt policajtkou je aj tu na slovensku odobor kriminalistika?????,a z coho sa robia skusky???robia sa aj kondicne?????potrebujem vediet vopreeed dakujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem:D