Policajná škola

Zelmann

Prosim Vas....Chcel by som sa spytat ze ty co robili 4.5 skusky za policajta..Ze ake boli limity..Prosim Vas ak by mi vedel niekto povedat bol by som Vam vdacny..:)

kazo

ahojte ludia,chcem sa spytat ci je tu niekto policajt v alebo ma neake skusky ci vyberove konania v bratislave.chcel by som tam vstupit do policajneho zboru a neviem ako to tam bezi,znamost alebo je to dost realne alebo aspon tak alebo onaka sanca sa tam dostat
za info vopred dakujem

aBandika

Ahojte!Servica ,tie dokumenty,cize ziadost a fotokopiu posly na okresne riaditelstvo,personalny usek. 1.6. sa chystá niekto na skusky do Pezinka z okolia NZ-KN?Mohol by mi napisat s cim a ako ide.Diky caute!abandi@azet.sk

holubica90

ahojte mohol by mi niekto povedat ako pisat ziadost na policajnu do pezinka.potrebujem to vediet.ak mate tak mi poslite vzor holubica90@azet.sk

servica

kam treba dorucit potrebne dokumenty??? na hociktoru policajnu stanicu asi nie tak mi prosim dajte vediet. dakujem

tinka666

chodim na strednu zdravotnicku skolu aale chcem byt policajtkou je aj tu na slovensku odobor kriminalistika?????,a z coho sa robia skusky???robia sa aj kondicne?????potrebujem vediet vopreeed dakujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem:D