Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Policajná škola

Braxatoris

Boli ste niekto na prijimackach teraz od pondelka na Akademii Policajneho zboru v Bratislave? Ak hej, co si o tom myslite? Ja som myslela ze to bude tazsie, aj ked ten psychologicky test bol podla mna ovela narocnejsi ako vedomostny hlavne kvoli casu... Tesim sa na vase reakcie..

ravaszová

Ahoj Hruška!
Nemusíš mať obavy, keď Ťa prijmú na priamy výkon, ako mňa, pri vstupnej lekárskej prehliadke ťa zaradia do zmyslovej skupiny 3, kde tolerujú porušenie farbocitu!

popruh987

LUDIA, prosim nebudte az tak lenivy, a spravte par pohybov s Vasou mysou po tejto stranke!!!!!! Ked si precitate aj take 2-3 stranky okrem tejto uvodnej, tak sa toho docitate mnoho, a mnohi aj najdete odpovede na to, na co sa chcete spytat !!!
Reagujem na lalalalalalalin odkaz : Do skoly v Pezinku sa nedava prihlaska! Dava sa na ORPZ alebo KRPZ a ked prejdes vsetkymi testami, tak az oni Ta pak vysielaju do skoly ....

cviro

chcel by som sa spytat niekoho kto bol na prijimacka na policajnu akademiu, aky je minimalny pocet bodov z psychotestu??

Geronimo9632

bumbo : - nam na pohovore tvrdili, ze pocas vycviku v Pezinku ide - 20 % z platu dole. A zakladny plat je 670 - 740 Eur. No viem,ze ked bol brat v Pezinku, ten mal cca 8.000 ,- Sk ale to bolo pred par rokmi, odvtedy sa zdvihli platy