Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
ahojte...je tu nejakká baba čo ide 6.7. do pezinka na skúšky...? A ozaj, kto ste boli na tých psychotestoch je to fakt moc ťažké????
kazo: Zhodou okolnosti som sa bol pred 2 tyzdnami pytat kamarata na Colny urad. Takze prijmacky a podmienky prijatia maju take iste ako policajti, cize pohovory, telesna, psychotesty, zdravotne testy... a pak ides na skusobnu dobu, pocas ktorej musis absolvovat skolenie a uspesne ho ukoncit samozrejme. Pak zalezi na oblasti kde si zaradeny... ale v podstate su tam same zakony a zakony. Tie musis dost biflit a ovladat
kedze je tu casta otazka na to, ako ma vyzerat ziadost o prijatie do PZ, tak jednu sem pridavam. Ja som ju pouzil a neboli ziadne namietky :
www.web-share.net
a samozrejme nezabudnite aj zivotopis pripojit k ziadosti...
caute ludia chcem sa spytat ci vie niekto ako to bezi v conom urade slovenskej republiky ako sa tam dostat a aka je ich praca
Lukas ... precitaj si par prispevkov ... docitas sa v nich co chces vediet
Zdravím vás, mam obrovsky záujem stat sa policajným príslušníkom, viem o tom že existujú školy v Košiciach a aj v Pezinku. Lenže stále keď kliknem na termíny skúšok mi vybehne len Pezinok a nie Košice.Mám ukončenú strednú školu s maturitou, ovládam nemecký jazyk. Ako mam napísať písomnú žiadosť alebo kde ju mam poslať??? Ďakujem
prosím,kto bol na skuškach v pezinku napíšte aké to tam bolo či su velmi prísný a ako sa tam dostanem z autobusovej stanici dakujem
Ahoj Bino,ja idem tiež 6.7 na skušky do Pezinka napíš na email 00marek99@azet.sk
Ahoj Werdi ,môžeš mi dať meil aby som s tebou pokecal o psychoteste?
w: chceš vedieť, ako často bývajú psychotesty? Odpoviem Ti- po neúspešných psychotestoch ich môžeš po roku zopakovať, keď ani vtedy neuspeješ, končíš. Nikdy viac Ťa k nim nepripustia!