Policajná škola

ppor OC

mate to marne v tomto obdobi... dnes chce byt kazdy od 18 do 30 rokov prislusnik policie, ak nemate znameho na policii tak sa vykaslite nato, pretoze si len zbytocne budete robit iluzie.. je mi to luto ale je to tak

girl 0303

ahoj idka..

aj ja som si to vypocitala a na druhy den tam uz boli vysledky:) bola som cca.50-54.
ty si sa hlásila na ktory odbor?

Geronimo9632

let : Precitaj si ece raz prispevok od "yo3hi" ta telesna je tam velmi dobre popisana !!!!!
a co sa tyka sance ? taka ista ako aj maju muzi. Neviem o tom, ze by boli zeny znevyhodnovane...

let

Ake skušky z Tv majú ženy?A akú šancu dostat´´sa k policajnemu zboru?Mám 24 rokov a som na materskej dovolenke.

Geronimo9632

Hlboku uctu skladam yo3hi ze sa na to podujal a napisal to takto jasne !!!
len ted cakam, ze ked sa tento clanok dostane na 2-3 list, tak zas nieaky "novacik" len napise otazku v tvare "vse mi povedzte, bo mne sa nece hladat a hanbim sa ist opytat na personalne "

yo3hi

napisem to v bodoch

1. Poslat ziadost a zivotopis na prislusne oddelenie o ktore mate zaujem ( o aku pracu u policie mate zaujem)

2. Cakat kym Vas nenenapisu ze v ten a v ten den mate pohovor. Na pohovore Vam ludia s personalneho vsetko vysvetlia
- kedy mate skusky
- co je potrebne na skusky
- z coho pozostava skuska SJ (diktat a sloh) a TV (100 m plavanie,100 m Beh, zeny 50 m beh, skok do dialky z miesta, zdvih na hrazde (zeny sa len drzia nedvihaju sa) (ide sa do uplne vystretych ruk),12 minutovi beh, brusaky za 2 minuty (pravy laket laveho kolena a naopak ,inak nezapocitaju bod)

3. Po absolvovani skusok na ktorych dostanete cislo kde si to potom skontrolujete na www.minv.sk

4. NEVYHOVEL - moznost opakovat ro rok

5. VYHOVEL - cakat kym Vas nezavolaju na psychotesty.

6 PSYCHOTESTY - cca od 7.30 do 15.30 , prestavka po pamatovych testoch cca 1 hodina okolo 10.00 hod, treba byt absulutne normalny, pisat hlavne pravdu ak veci nedomyslat si blbosti. ( napr: ukradli ste niekedy nieco? odpoved ANO , nepoznam cloveka co by nieco neukradol)

7 NEUROBIL - az o rok opakovat

8 UROBIL - cakate na personalne kym Vas pridelia na oddelenie, ale najprv absolvujete lekarsku prehliadku, ked prejdete cez nu nasleduje skola 6 mesiacov. Potom skusobna doba atd.

Vsetky informacie Vam poskytne ktora kolvek personalna pracovnicka. Za opytanie sa nebije.

iwustek887

Ahojte, bol by niekto ochotny dat mi info o policajnom zbore, ako sa prihlasit atd? ak by sa niekto nasiel ozvite sa prosim na mail: iva.ziskova@centrum.sk
vopred dakujem..("-)

idka...

to braxatoris...
ja som to hodila do excelu, dala spocitat, usporiadat podla velkosti a vyslo mi, kolka som...:) a ved uz to tam je hodene, koho vzali...sorkac ale, som tu nebola, inak by som odpisala skor...:(