Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
zatial tam este niesom ale , ale zmenil sa moj nazor na policajtov. Nieje to fakt sranda a pritom to maju kazdy rok.
zatial tam este niesom ale , ale zmenil sa moj nazor na policajtov. Nieje to fakt sranda a pritom to maju kazdy rok.
LINK??? neexistuje!!! psycho pozostava z dvoch podskusok 1.PAMATOVA 2.zaskrtavacka, kruskovacka atd.
1. PAMATOVA :a) zapamatat si co najviac z dvoch policajnych hlaseni (pisat fakta) to sa stalo a to tam a kto ro zavinil aka skoda atd. Pisete hned po precitani!!!
b) 1 minutu na zapamatanie obrazkov (zirafa,balon, pistol, atd co tam bude) oznamy Vam stop otacate stranu a pisete 30 sekund mate na to.
c) dalej cisla najprv 4 potom 5 ,6 ,7 ,8, 9 cisel cize 4857 a pises 4857 a tak az po 9 ciferne 485787598 a pises 485787598, pises len co mila pani psychologicka docita cislo!!!
d) potom su troj ciferne cisla dajme tomu poziarnici maju 666, policia 587, autobusova doprava 658, zeleznicna stanica 996. Je ich 30 ak si dobre pamatam. mate asi minutu na ucenie a potom 30 sekund na pisanie cisel k danej stanici napr. policia mala 587.
e) potom su tam tvare 30 osob. 1 minuta na naucenie a 30 sekund na identifikaciu. Pri kazdej face su cisla pisete cisla. na druhej strane ich bude cca (trepnem 100) cize ak ste videli na prvej 3 tak napisete 3 cim viac tym lepsie
POTOM : MATIKA (vsetko na CAS) ale je to len na logicke myslenie napr. Idu dva vlaky z rovnakej stanice roznymi smermi vlak A rychlost 60 km /h vlak B 120 Km / h ako daleko budu od seba za 20 minut.
Logicky: hodina ma 60 minut.. 20 minut je co? To uz vedia ty co chcu ist k policii.
DALEJ: postupnost cisel co logicky nasleduje napr. 1 3 5 7 9 logicky 11 preco +2, iny priklad 1 4 2 5 3 logicky +3 a -2 dalsie cislo bude 6 lebo +3.
POTOM: nasleduje kreslenie, na prvu stranu zlozena A4, kreslite sobou bud muza ci zenu na tretiu tiez. a na celu strom.
Potom nasleduje fakt psycho. Kruzkovanie ciarkovanie atd a to uz nechcite aby som si pamatal :D. Ja som pisal len pravdu
je to rozne ... od 3 mesiacov do 6 mesiacov ...
Velmi dobre to mate cele rozpisane na tomto linku www.minv.sk
dalsie fakty:
SJ:
DIKTAT : UROVEN 5 rocnika zakladnej skoly
SLOH : mozte si vybrat z troch tem, kazdu treba popisat ci ide o UVAHU ci ide o ROZPRAVANIE atd. je potrebne napisat to na "najmanej" na jednu A4. Viac pisat netreba, zbytocne sa potom zamotate. PISE sa hned ziadny necistopis!!! cas 45 minut
TV: hlavne nepodvadzat, pridu Vam na to letite zo skusky.
PSYCHO TESTY: nepodcenovat a dobre sa pred nimi vyspat, je toho fakt vela. Nevymyslat si somariny ale byt takym aky si "PIS PRAVDU"
LEKARSKA: dostanete predvysetrenia az potom idete k ich lekarovi . PREDVYSETRENIA : moč, krv - obraz atd, HIV. vysetrenie (je potrebne dlho cakat) mozte to vyriesit darovanim krvy a vypytat si HIV vysledky a mate to skor. Potm je tam RTG hrudnika pluca srdce a dalej EKG + popis.
Teraz cisla: z 130 ludi prejde TV a SJ cca 80. Psycho - z 80 ludi prejde 1 az 10 (cca) (niekedy viac), Lekarska - z dajme tomu z 10 ludi 2 az 8 ludi. Z toho 1 az 3 ludia su tlacenky.
ANI NECHOD KED - nevies plavat,nevies sa dvihnut na hrazde, nevies behat, nevies SJ (to ani ja :D )nespravis viac ako 10 brusakov za 2 minuty, a ked tvrdis ze 4+4=10. Ak mas pneumatiku aj na ukazovaku.
SJ a TV sa robi vsetko za sebou nedaju vam poriadne vydychnut , len co dobehnete 12 minut hned idete do bazenu tak ze bacha na to. trosku aspon dva mesiace sa na to pripravujte.
Kto che ist k PZ SR, nech to skusi, ak si mysli, ze na to ma. Jedna vec je chciet to robit a byt pre tu pracu zapaleny a druha mat na to predpoklady, t.j. fyzicke, mentalne a psychicke. Malokto to vsetko ma. No co sa "znamosti" tyka, nie je to az take strasne. Ano, funguje to aj tak, ale neznamena to, ze dostat sa tam bez nej je nemozne. Ziadnu znamost som nemal, presiel som si vsetkym a som tam. Tak teda na zhrnutie. Musis CHCIET a musis MAT na to, aby si splnil ich dane poziadavky. Drzim ostatnym palec.