Policajná škola

yo3hi

policia ma na skusky vekove kategorie
I.veková kategória do 29 rokov
II.veková kategória od 30 - 34 rokov
III.veková kategória od 35 - 39 rokov
IV.veková kategória od 40 - 44 rokov
V.veková kategória od 45 - 49 rokov

preto aj ty pupkaci zabehnu :)

mna naprv davaju do Turne nad Bodvou, ked to zmaknem tak ze konec, budem sa len bit a bit a bit. Sem tam ma porubu dopichaju, ale aspon sa nebudem nudit. :D

Geronimo9632

a kedy si si daval prihlasku ??
Bo ked som sa bol pytat na KRPZ, ze co a ako, ked sa mi neozvali (zabudli na mna, oznacili ako vybavene a zalozili medzi vyriesene ziadosti ) No a tam mi nieco spominali, ze cely proces by nemal presiahnut pol roka, bo to nem dobre...
Ja som dal ziadost v Maji, telesnu mam v Auguste, a zdravotnu mi dali az v Septembri bo zajtra idem na operaciu oci, a ze musim cakat aspon 2 mesiace po operacii kym ma pustia k doktorovi ... a psychotesty snad niekedy po telesnej

Geronimo9632

yo3hi : Dik za podrobny rozpis, predpokladam,ze si to ece len prednedavnom absolvoval :)
Volakedy bolo tak, ze kto sa nikam nedostal, siel za policajta... Tento nazor zostal mnohym ludom dodnes, a preto su chapany policajti ako ... (vtipy o policajtoch vsetci znate) Lenze odvtedy sa naroky na ziadatelov omnoho zvysili a ziadaju coraz viac a viac, coz na druhej strane, povedzme si, ze neni na skodu...
Mna ece len cakaju testy z telesnej - 17.8 -
Tych co idu do Pezinku na telesnu, tak len doplnim yo3hi-ho clanok :
Rano sa pride, rozdelia to na 2 skupiny.
1.skupina ide busmi na Policajnu akademiu na plavaren
2.skupina ide do telocvicne a tam absolvuju brusaky, zhyby, skok do dialky, pak vonku beh na 100m a 12min. Vonku je skvara a okruh dlhy 330 - 333 m
Pak sa skupiny vymenia, takze treba si rozlozit silu aby ste (sme) vydrzali...

Aziat2 - 20 min zo 60 min je 1/3 ... yo3hi mal na mysli ze taketo logicke capacinky su na tych testoch, nic ine za tym netreba hladat, ci snad hej ? yo3hi ?

yo3hi

a este jedna vec urobite SJ a TV a potom ked Vas pozvu na psycho dostanete od personalnej mozno ste ho dostali aj skor talcivo kde vyplnate zivotopis pre pchychologa podla ktoreho z vami vedie ten rozhovor. oki to jest vse ;)

yo3hi

20 minut je jedna tretina cize vlak B prejde 120:3=40 a vlak A prejde 60:3= 20 cize 20+40= 70 vlaky budu od seba vzdialene 70 Km za 20 minut. CIZE v teste zakruskujes 0 a 7.

MAS TAM CISLA 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
BACHA priklady su robene tak ze vam nikdy nevijde cislo 22 alebo 33 alebo 44 atd ,niekde je to dvoj cislie u vlakov napr 0 a 7 a niekde jedno napr.6

pamatam si toho este vela urobila sa mi nejaka foto pamat na tie testy, ale nemozem Vam vsetko napisat, potom by ma zavreli :)

Vsetko Vam vysvetlia co ako vyplnat. Treba byt kludny, a davat pozor aby ste nieco nedoplietli.

pocas druhych testov nie pamatovych mate aj pohovor s psychologickou pyta sa Vas .. no to si necham pre seba :)

aziat2

ahoj, diky za info, pekne si to pisal.
mozes mi objastnit toto: Logicky: hodina ma 60 minut.. 20 minut je co? To uz vedia ty co chcu ist k policii.......
:)) diky..

inak ked vidim niektorych terazjsich policajtov(myslim tych starsich,su dost vypaseny,atd) nechcem ich urazat, ale nechapem ako oni spravia kazdy rok fyzicke previerky....

yo3hi

zatial tam este niesom ale , ale zmenil sa moj nazor na policajtov. Nieje to fakt sranda a pritom to maju kazdy rok.

yo3hi

zatial tam este niesom ale , ale zmenil sa moj nazor na policajtov. Nieje to fakt sranda a pritom to maju kazdy rok.

yo3hi