Policajná škola

2_zajko_2

Ahojte.Prosím wjete mi nekdo poradit ze ci je nejaka policajna skola do ktorej sa da dostat hnet zo zakladnej prosim piste na moj pokecovi nik 2_zajko_2 dik

monca1987

gabica podla mna nemas co robit na policajnej ak nevies poriadne po slovensky, ved ziadost je zenskeho rodu :D :D:D

Pospo

Zdravim.Je tu niekto kto ma skusenost a vie podat vcelku dost informacii o studiu na policajnej SOS v pezinku?Ak tu niekto taky je velmi prosim ak by ma kontaktoval(atiradeon@azet.sk)Dakujem velmi pekne.Mam vela otazok.Dakujem

HUndrak 9874

Ja uz neviem ludia ci ste tak lenivy abo .... pohodlny a ocakavate ze Vam vsetci predlozia vsetko az pod nos, ako to robi asi aj Vasa mamicka :)

laxorik

ahojte, chcel by som sa spytat, ako to vlastne funguje priamo uz na skole v pezinku? teda pocul som ze ked sa tam uz dostanem, tak po prvom mesiaci na tej skole su uz nejake skusky, ktore ked nespravim, tak platim nejake peniaze ako nahradu za ten kurz ci co.
Ako to je pls? diky

MajkaMi

ahojte, chcela by som sa opytat, mala by som zaujem o policiu,,, ale neviem ake si tam podmienky,,, ak by mi mohol niekto pomoct,,, kde je lepsie sa dostat do KOSIC alebo do BRatislavi? kto ma stym skusenosti? nech mi da vediet na lidlka@azet.sk budem len rada DAKUJEM