Policajná škola

Geronimo9632

gabica, bud taka laskava a ochotna, a preklikni si na stranku 3 a citaj trocha ... tam to najdes k stiahnutiu ....

gabica

ahojte ja by som chcela byt policajtkou ale mam taky problem ze neviem akou formou mam napisat ten ziadost! prosim vas poradte mi

tanicka12345

Chcela by som sa spýtať, ak by som chcela ísť za colníčku, akú školu na to potrebujem...? Chcela som isť za policajtku, ale nikde nie sú volne miesta, tak by som chcela skusiť toto...

Geronimo9632

ZA a BA neni najblizsie, ale v case ked kazdy cestuje za pracou krizom krazom po SVK, tak pak ta vzdialenost zas neni az taka hrozna ... a ako tu bolo spomenute, v BA su ubytovne cisto pre policajtov, a pokial mi je zname, tak za velmi pekne prachy :) Cel som len tolko napisat, ze ak neni miesto v nieakom malom meste, treba pokusat stastie v inom, vo vacsom... Mne ak sa nepodari najprv v "mojom" meste, tak asi budem nuteny ist do BA, tam mam "moznost" zamestnat sa hned, lenze to zatial necem ...

panacik

Ahojte
Bratislava ma momentalne plny stav.
Volne miesto v PZ asi teraz tazko najdete. Skusam to uz skoro rok.
Ohladom toho ze BA je daleko od ZA: PZ v BA ma pre svojich zamestnancov ubytovnu.

PS: Ked Vam vola personalistka a pozyva Vas na "informativny pohovor", hned sa jej opytajte ci maju volne miesto. Inak sa zbytocne preveziete.

Ziadost posielajte kazdy mesiac a len treba dufat, ze sa daco uvolni :-D

lenka98754

Pre...Geronimo9632...To vôbec neni pravda, že v Bratislave ťa zoberú, bola som tam, ma zavolali na pohovor, a jediné čo mi povedali, nech skúsim v inom meste, že oni volné miesta nemajú....takže asi tak, je to dosť ťažké sa tam dostať....

flotot

to Geronimo9632::: to mas pravdu, ale zober si ak je niekto napr zo Ziliny a zoberu ho do Ba... trosku daleko, nie? :)

Geronimo9632

ak Vas neprijali v jednom meste, nikde neni napisane, ze to nemozete skusit v inom :) Jedine, ak neprejdete psychotestami, tak najblizsiu ziadost si mozete znova podat az o rok, skor nie! Takze kludne baby posielajte aj do inych miest, najlepsie do BA, tam je nedostatok ludi, tam je najvacsia pravdepodobnost prijatia :)

flotot

no, zial mate pravdu, ja osobne si myslim a aj dost ludi to tvrdi, ze ak tam nemate znamost, tak je aj zbytocne tam ist. No sice poznam jedneho co sa tam dostal bez znamosti... No aj tak to pojdem vyskusat :) GL vsetkym ;)... mozno sa niekedy stretneme v pezinku :) dufam.

henča22

Ahoj cucanka2. To isté som zažila aj ja. Bolo to mojím snom sa tam dostať. Bola som z toho mimo, ked ma nezobrali dalej. Verím , že si sklamaná. Keď mám pravdu povedať u nás ani jedna baba neprešla. Úplne nás diskriminovali "vraj to nie je práca pre ženu". Totálna diskriminácia. Ja to skúsim ešte raz v inom meste, sús to aj ty. Za to už nič nedáš :D