Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
duben:
tu je link,kde vsetko najdes,len si zadaj vekovu kategoriu,do ktorej patris a mas tam presne vsetko
to Jaruš, all: prosim ta nevies nahodou,ze ake su podmienky na telesne testy pre muzov?.Mam na mysli napr.kolko musia zabehnut napr.na 12behu,robia sa aj kliky(kluky)?Velmi by si mi tym pomohla,aby som mal aspon predstavu.A plavanie?Kolko metrov sa plava?
Dakujem ti...
gabica....ahoj, a kam ideš na pohovor...? Lebo nedávno zavolali na pohovor do BA aj mňa a tam mi vlastne povedali iba to, že naše žiadosti zamietli pretože nemajú dostatok volných miest a podpísali sme papier....to bol akože "pohovor"....
MIMI - ja som v polícii už 7 rokov, ale ak si, ako píšeš "menej fyzicky zdatná" tak je to na zvážení. Previerky z telesnej zdatnosti sa robia nielen pri vstupe do PZ, ale každý rok! Pri previerkach majú ženy disciplíny: šprint na 50m, ľah-sed, výdrž, beh 12min., plávanie. Len pre info - na 10 bodov (max.) musíš za 12 min. zabehnuť 2350 m - na 1 bod 1540m, na 10 bodob 70 brušakov, na 1 bod 26 a pod. Ale čo som počula, tak teraz pri prijímaní su aj tak najväčšie stresy na psychotestoch... Ak sa preto rozhodneš, držim palce aby ti to naozaj vyšlo :)
Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem...
Chcel by som sa opytat co vsetko zahrna lekarska prehliatka pred zaradenim do PZ?
ahojte, chcel by som sa spytat, ako to vlastne funguje priamo uz na skole v pezinku? teda pocul som ze ked sa tam uz dostanem, tak po prvom mesiaci na tej skole su uz nejake skusky, ktore ked nespravim, tak platim nejake peniaze ako nahradu za ten kurz ci co.
Ako to je pls? diky
ze bezpečnostny manazment, to co este nevymyslia ....
RE: Mišinkira
Ani tam nechod, ta skola nema v tvojej buducnosti uplatnenie. :-(