Policajná škola

mill

ahojte vsetci...potreboval by som psychotesty ak sa najde niekto kto je ochotny pomoct prosim poslat na stofer@szm.sk dakujem.

laxorik

ahojte, chcel by som sa spytat, ako to vlastne funguje priamo uz na skole v pezinku? teda pocul som ze ked sa tam uz dostanem, tak po prvom mesiaci na tej skole su uz nejake skusky, ktore ked nespravim, tak platim nejake peniaze ako nahradu za ten kurz ci co.

Ako to je pls? diky

gabica

LENKA789---
AHOJ Lenka ja som bola v dun.strede aj mne povedali to iste a ze mam to vyskusat na buduci rok alebo nech to vyskusam v blave to bolo vsetko! ked nema niekto znamost podla mna ani sa tam nedostane! pis ked budes mat nieco o tomto

see

Sniper... ahoj.no mne sa tiez stalo ze ma zavolali na Spitalsku na pohovor,ci co...a prisli sme tam a povedali nam ze miesta volne pre nas nie su...podpisali sme nejaky papier a sli domov ..:-(

timejka00

Pre sniper....ahoj, vieš čo ja ti poradím aby si si tam zavolal, či sa ti tam oplatí isť, lebo mne to prišlo asi tak pred mesiacom a všetkým čo nás tam zavolali na informatívny pohovor, povedali len toľko že naše žiadosti zamietli...tak si tam radšej zavolaj, aby si tam nešiel zbytočne, ked bývaš náhodou niekde dalej....

sniper

ahojte!dneska som dostal list ze 18 teho músim ist do bratislavy na 9:00 spitálska ulica!je to nejaky informativny pohovor.Co to je vlastne?