Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Policajná škola

Strejdo

Samozrejme, ze su aj otazky, ktore zaskocia :), ako napiklad ta, ktoru som tu napisal.
Oslavovat??? Ved nieje co. TO , ze mas previerky za sebou este nic neznamena. TO je ako keby si mal vystupat na strechu mrakodrapu po schodoch, ktory ma 100 poschodi, budes uz sice napriklad na 80tom, uuplne zniceny, ale stale budes rozmyslat:"Budu dvere na strechu odomknute, alebo nie?" Nakoniec prides na posledne poschodie a zistis, ze dvere su zamknute a nemas kluc. A co teraz?
Potom budem oslavovat, ked stlacim klucku a dvere sa mi otvoria. Kolegom som slubil, ze ked sa mi to podari, kazdemu kupim po flasi tej najkvalitnejsej hruskovice. A to mam 12 kolegov, takze cela vyplata pojde :)))

obusok

strejdo
Co si z tej celej psycho previerky vnimal ako najtahsie? Podla tych otazok tam asi vela toho nedava zmysel, no je nieco co zaskoci ?
Oslavujes kazdu skusku zvlast alebo to das naraz? :)

Strejdo

djfraja :))) chlapi vacsinou pekne nepisu :))) a myslim, ze by podla pisma nemali posudzovat cloveka, je to blud.

Inac, predsa tu hodim jeden vyrok, ktory bol na psychacoch, som zvedavy, ako na neho odpoviete."Niekedy som si myslel, ze vacina ludi hovori pravdu, ale teraz viem, ze to tak nieje" Hmmm??? Suhlasite alebo nie?
Ked s nim suhlasite to moze znacit, ze ludom neverite, ze vas ludia klamu, ale zase ak s vyrokom nesuhlasite, zas to moze znamenat, ze ste naivni. Tak kde je pravda?

Strejdo

To je uplne jedno, ci ho napises rucne, alebo na PC, len sa riad podla toho, ako ma profesijny zivotopis vyzerat. To si len pocul ako "jedna babka povedala". Ci myslis, ze budu pozerat na tvoje pismo? Tak na to zameria psychologicka, ale nie z toho zivotopisu, co davas ku ziadosti o prijatie, ale z psychologickeho zivotopisu, ktory musis doniest vyplneny na psychotesty.

pepe1984

Strejdo
pocuj to zivotopis treba napisat rucne? som nieco take dnes zapocul predpoklafdqm ze budud chciet strukturovany ze? ak vies prosim ta daj mi vediet dakujem. cau

Strejdo

Sniper, tak mne hovoris, ze pod pod na skype a teba som tam nevidel uz vyse 20 rokov ;), tak sa pekne pripoj a mozme debatovat, toto nieje chat, ale forum a medzi tym je trochu rozdiel.