Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Policajná škola

Strejdo

Holy k...t ti pomoze VS, este mas nevyhodu, ze mas vysoku skolu, ved aj ja ju mam, asi aj preto zamietli. Boja sa brat vysokoskolakov, ved mojim dvom spoluziakom dokonca povedal psychologoch na testoch do PZ, ze su prilis ambiciozni a takych pri policii nepotrebuju. Este by som tu nieco napisal, ale radsej nie, lebo prave nejaky veduci z PZ to moze citat. Uz mam pripraveny list pre ministra vnutra a prezidenta PZ. A odteraz vsade chodim s fotakom a budem si vsimat nasich prislusnikov, ktori vacsinou vodu kazu a vino piju.

Geronimo9632

Strejdo : Uprimnu sustrast, ci ako aby som to spravne napisal ... Bohuzel, taka je realita, bez znamosti to fakt nema zmysel! Aj ja som si podaval ziadost k PZ s tym, ze VS + ostatne nalezitosti budu prednost, ale na nicom nezalezi, jedine co zavazi pri rozhodovani, je "tlacenka"
K tym okuliarom, pytal som sa osobne dvoch nezavislych riaditelov a obaja sa zhodli, ze do 0.5D by nemal byt problem. Ja mal 0.75D, tak som siel na operaciu. Pak som videl v TV, kde Packa tvrdil, ze do 1.0D nemaju problem prijat, takze ... pokial je to do 0.5D, myslim ze by to nemal byt problem.

Strejdo

A co sa tyka tych okuliarov, to som tu uz tiez spominal. Do 1,5 by nemal byt problem, ale samozrejme, ze daju prednost tomu, kto nepotrebuje okuliare vobec.

Strejdo

Aaach Luk, nechce sa mi dookola pisat o tom istom, prepac. Porovnaj si moje vysledky s potrebnymi hodnotami podla tabulky, ktoru najdes na minv.sk, ale aj tu som ich pisal. Poviem ti len, ze zo 60 moznych bodov som mal 56, tak posud sam ci som patril medzi lepsich, priemer, alebo na hranici.

Inac uz mam odpoved ohladne psychotestov. Maaaaam ich uspesne za sebou, ale hovno mi to je opat platne :(((, riaditel mi zamietol ziadost. Hm bohuzial bez tlacenky nemas sancu. Idem pisat list ministrovi vnutra.

Luk

zdravim, Strejdo chcel by som sa opytat ako si skoncil na tych skuskach... cital som tie tvoje vysledky a boli celkom na urovni si myslim.... patril si medzi tych lepsich?? ale priemer??? a urobil si to nahranici alebo ako?? ..... napriklad ak urobim brusaky za minutu 65 tak to staci?? thyby urobim 25 skocim 250 atak.... len neviem ako to bude s plavanim kedze neplavem velmi casto. A este jedna vec... ako to je zo zdravotnou prehliadkou? ked nosim okuliare alebo ich pouzivam pri soferovani tak to vadi alebo nie???
Zatial dik

sewa

djfraja:kamarat chodi do Pezinka do skoly a mi hovoril,ze sa tam dopocul,ze to ma 12 mesiacov trvat,ale nie hadam to nebude pravda

Strejdo

To sa neda povedat, ze najtazsie. Psychotesty niesu tazke, ale narocne na psychiku, tam nieje nic, co by si nepochopil, az na tie priklady z matematiky a to som mal stale s matiky 1 :))). A co sa tyka tych otazok, tak najnarocnejsi je ten osobnostny test, niektore otazky naozaj su take dvojzmyselne.