Policajná škola

kiko...

Martina 18: Psychotesty trvajú asi 6 hodin. Sú tam otázky matematické (napr. koľko je 25% z 80 (20), otázky na pamäť (napr. ukážu ti 20 ludí a o 15 minút neskôr ukážu ďalších a ty musíš napísať ktoré tam boli-neboli, prečítajú ti príbeh a ty si z neho musíš čo najviac zapamätať), logické otázky (budeš mať časť z rubikovej kocky a musíš spočítať z koľkých častí sa skladá). Testov je veľa , každý má cca 10 otázok -limit 2 minúty (nemáš šancu napísať všetky). Ďalej sú otázky na osobnosť: musíš písať vždy pravdu lebo podobné otázky sa tam objavujú viac krát. Odpoveď ano-nie (napr. kradneš? (každý človek niekedy niečo ukradol- cukrík) dokážeš zabiť zviera? bojíš sa ohňa? si priatelský? si zodpovedný? Veľa šťastia ja som ich spravil.

ali68

ahojte chcem sa spytat ci sa na tie psychotesty sa da nejak pripravit,chcela by som ist do KE,pamata si niekto nejake otazky?

Strejdo

Spido, suhlasim s tebou. Ale pozri sa moj pripad. Mam vsetko za sebou uz po druhy krat a ti poviem, ze nie priemerne. Taaakze treba mat aj tlacenku. Som zvedavy, co povedia tebe. Ja uz som sa nasral a vcera som poslal list ministrovi vnutra, ze co je to za spravodlivost. Asi tym vela neporiesim, ale za pokus to stoji.
Inac to co si hovoril, ze kazdy blb sa tam dostane, to bolo za cias komunistov a traduje sa tato veta az doteraz, aj ked to uz nieje pravda. Vtedy to bolo tak, ze kazdy kto sa inde nezamestnal, toho brali ku policii.

bino!!!! dalsi trpak na tomto fore, si precitaj tuto diskusiu a dozvies sa odpoved na tvoju priblblu otazku. A kde najdes akademiu?????????Si najdi v googli a neotravuj s k.kotinami.

Spido

Zdravím.Sledujem tú vašu diskusiu. V súčastnej dobe mám všetko pre prijatie do PZ hotové a čakám, kým sa mi ozvú z KR. K tomu výberovému konaniu poviem len toľko, že je dosť náročné. S tým plne súhlasím. Od pohovoru cez psycho,fyzické, až po lekársku. Skutočne sa tam nedostáva hocikto.Zbožnujem ľudí, ktorí tvrdia, že policajtom sa môže stať každý blb.Na psycho so mnou bol aj chalan, ktorý mal tlačenku a predsa sa cez testy nedostal.A pokiaľ viem, bol to dosť vplyvný človek z PZ čo mu to vybavoval. Keď sa tam človek dostane, musí si tú prácu skutočne vážiť.

bino

ahojte,
chcel by som sa prihlásiť na policajnú školu, či akadémiu. Kde to nájdem v Bratislave? Koĺko to trvá?