Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
Inac na psychotestoch sme mali uprosterd aj pohovor s psychologickou a pritom mi ukazovala asi 10 obrazkov s rukou v roznych polohach a mal som jej povedat, co mi prve napadne, ked sa na obrazok pozriem a nakoniec prazdny papier a tiez som mal povedat, co asi zvyraznuje ta ruka, ktoru si predstavujem. Co tymto zistuje, vie niekto, resp. co na tie obrazky bolo treba odpovedat.
Nooo veru, ze sa beha za kazdeho pocasia. Tak si skus predstavit, ako ked vojaci behaju cezpolny beh,naobliekany a este aj s batohom na chrbte. Proste len musis na take pocasie trenovat, nenaobliekat sa velmi, ale zas ani velmi na lahko. Neriskuj to, ze si povies Ved nejako bolo, nejako bude a nepripravis sa na chladne pocasie poriadne, lebo par krat sa nadychnes studeneho vzduchu a po dvoch kolach vykapes. Nic ti neostava, len makat a drzat sa hesla: Tazko na cvicisku, lahko na bojisku.;)
Vcera na mna dolahli tie psychotesty, o osmej som lahol do postele a do rana som spal ako drevo :)
Joj no dufam ze to budes mat ok:) ale tiez ma zaujimaju tie veci ohladne psychotetov, aj ked tu je toho vela popisaneho od teba, ale cim viac informacii, tym lepse :)
Inak Strejdo, cem sa spytat ohladne fyzickych testoch, ta 12minutovka sa beha za kazdeho pocasia?aj v -10C a snehu? tam asi nie je nahradna disciplina ako u behu na 100m....asi odpovies ze ano, beha sa za kazdeho pocasia:) ... len si neviem v takom pocasi predstavit behat,uz teraz mam problem :D :D
Ajajajaaaaj, dnes som bol cely den ako mechom udrety. Dost narocne, len trochu pozmene, od toho, co som pisal. Je toho velmi vela, aby som to tu rozpisoval, ale zaklad je ten isty, ako som pisal pred tym. Tak uz len cakat na vysledky, budu az na buduci tyzden, toto je hnusne obdobie, ked treba cakat :).
Si pozri par stran do zadu v tejto teme, tam vsetko najdes. A to plati pre vsetkych, ktori sa tu pytaju dookola to iste!!!
Vie niekto ake boli slohove temy na skuskach v Pezinku?..diky
Strejdos
Cawko tak ako si dopadol? Dufam ze vsetko dopadlo v pohode urcite z teba po tom vsetkom nedalo dostat ani slovo co? niekto to aj pocas psychacov vzdal alebo kazdy bojoval az dokonca? ak budes mat cas tak daj vediet dik.