Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
Da sa z toho pohovoru vycitit ci si zrobil? Alebo je to ako test z matiky, cakas priemer a letis? Inak blahozelam, zostava len ticho zavidiet a cakat ... :)
psychotesty sú uz za mnou,chvála bohu:)
nechcel by som ich este raz spravit,som vypáleny!:S
Preeesne tak ;). Keby im nieco chybalo, tak si to od teba vyziadaju. Drzim ti prsty. Zajtra ma cakaju psychace, tak bezim do postele.
Strejdos
Jaj už chapem takze teraz si to nemam všimat a mam poposielat všetky ostatne veci na ORPZ. Tak ti dakujem velmi pekne za radu prajem ti pekny zvyšok večera.
No to je tabulka. Neda sa to nazvat ako tabulka, ale to je tlacivo, ktore ti poslu a musis ho doniest vyplnene na informat. pohovor. Neboooj, este sa ta na to iste budu pytat a nie raz ;)
Ja som myslel ze tie veci pišem do životopisu dokelu tak naco im aj dotaznik no ale ked chcu tak spravime nie
Strejdos
Dakujem ja som len chcel vediet či je nato nejaka tabulka ktoru len vyplnim a tak ale normalka vlastna tvorba nie? tak teda zatial majte sa.
Ach jaaaaj, ako u debilov. Pises tam o sebe zakladne fakty, kde si chodil do skoly, ake mas za sebou skusky, pracovne skusenosti, ci si sa uz niekedy hlasil skor k policii a preco si nebol prijaty, ci si bol na vojne, ake mas schopnosti, cudzie jazyky ake ovladas, proste zakladne veci.
cavte viete mi niekto povedat čo je to ten osobný dotazník, ktorý sa predkladá v príjmacom konaní. prosim poradte dakujem.
Viete mi povedat, ci na nadstavbove studium do Kosic je potrebne mat nejaky vek? Je prakazkou ak ma priatel 33 rokov?