Policajná škola

and

No tožvie...Ale mam robene vśetky vysetrenia ako ekg, ECHO, OCNE POZADIE, OBLICKY, MOC, KRV... VSETKO V PORIADKU...
ASI SA BOJIM LEKAROV....A TERAZ UZ AJ TLAKOMERU :)

Strejdo

A preco mas vysoky krvny tlak? Inac na to vysetreni ti meraju aj tlak, to je tiez dolezity ukazovatel. Musis mat v poriadku kazde z tych vysetreni, staci ti jedno vychylujuce sa, taaaak vies co....

and

Chcel by som sa opytat, ci je potreba 100% zdravotny stav...napr. ak mam u lekara vysoky tlak...a mma vsetky vysetrenia ok...a pravidelne sportujem cize neovplyvnuje to moju fyzicku zdatnost...dakujem

Martina19

Polis007: To si snáď robíš zo mňa a z ostaných žien srandu??To ako môžeš niečo také povedať?uff dosť silné reči!!!!nezdá sa ti?

Martina19

kiko...Tak zasa netreba podceňovať baby.Niektoré zvládnu viac ako chlapi.:)Ja som na vojne nebola, tak neviem.Ale si myslím,že je dobré,že je to náročné,aspoň si budem vážiť,keď sa tam dostanem.A naučí ma to niečo potrebné do života.Ďakujem.

kiko...

Martina 19:Je to zozačiatku dosť tvrdé. Ako na vojne. Pochodovanie, behanie za každého počasia. Ťažké strelby, veľa učenia zákony paragrafy.... Je to skôr chlapská robota ale sú tu aj baby. Veľa šťastia.

Martina19

kiko...aha..no pekne..:)tak to ti na rovinu hovorim, ze ti strasne moc zavidim.:)ja studujem este vysku a potom si planujem podat prihlasku, tak zhanam dopredu nejake informacie.A ako sa ti tam paci?