Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
No tožvie...Ale mam robene vśetky vysetrenia ako ekg, ECHO, OCNE POZADIE, OBLICKY, MOC, KRV... VSETKO V PORIADKU...
ASI SA BOJIM LEKAROV....A TERAZ UZ AJ TLAKOMERU :)
A preco mas vysoky krvny tlak? Inac na to vysetreni ti meraju aj tlak, to je tiez dolezity ukazovatel. Musis mat v poriadku kazde z tych vysetreni, staci ti jedno vychylujuce sa, taaaak vies co....
Chcel by som sa opytat, ci je potreba 100% zdravotny stav...napr. ak mam u lekara vysoky tlak...a mma vsetky vysetrenia ok...a pravidelne sportujem cize neovplyvnuje to moju fyzicku zdatnost...dakujem
Zeny ak sa rozhodnu ist k policii, tak iba za jednym umyslom, ABY BOLI PORIADNE VYPRCANE!!!
Martina 19:Je to zozačiatku dosť tvrdé. Ako na vojne. Pochodovanie, behanie za každého počasia. Ťažké strelby, veľa učenia zákony paragrafy.... Je to skôr chlapská robota ale sú tu aj baby. Veľa šťastia.
Ali68, noo asi si pridala niekoho ineho :))), lebo nic mi nedoslo v skype. Moj nick je streki1
strejdo:no ja som si ta pridala uz na skype taze mozme kecat:-)