Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Policajná škola

moska8

no musím reagovať, sa mi vidí, že ako je tu tzv. kríza,tak s veľa ľudí tlačí do zboru s vinou iého zamesnania, no čoraz via sú to takí ktorí na to nemajú a preto ani eurobia pychotesty,alebo slovenčinu. anov je možno zbore pekážka, ale vš právnická alebo akadémia pretože je miest málo na adekvátne vzdelanie. A taká soc práca je pekáža, lebo vás nemajú kde zaradiť- dôvod- máte vš síce, ale ne adekvátnu. Pretože i keď máte titul mgr., tak vás nemajú kde dať.Preto dajú pednosť ľuďom bez vš, eb ic dajú naobvod oddelenia, na okresy a pod. A pre vás v tabuľkách miesta nie sú. Som za aby dali prednosť tým čo majú akadémiu, či právnickú, lebo sosoc prácou, či hnojarinu vie figu o policajnej robote. Dúfam, že prejde novo chystá novela, kedy si bud museť vyšetrovateia a inípolicajti na vš miestach dorába akadémiu alebo právnickú školu.

tripi

manzel ma ukoncenu akademiu polic. v BA,a sam mi povedal ze vacsina spoluziakov co mal,mali tzv. "tlacenku"....proste znamost,ktora vybavila potrebné....

djfraja

Inak v nedelu davali na jojke v tv novinach policajnemu prezidentovi otazku, ako je mozne, ked ma niekto ziadost u policie a je na 140 mieste v poradovniku, tak ako je mozne, ze ich vsetkych preskoci a dostane sa k polici aj ked je pred nim 140 ludi... Sice to pekne odkomentoval, no aj tak vseci vieme ako to v skutocnosti je...
kto to bude chciet, napiste, poslem link na video.

Martina19

okko: Úplne mi hovoríš z duše. Som rada, že sa tu našiel chlap s normálnymi názormi.:)A čo sa týka tej strelby, tak na tú sa teším najviac.

okko

kiko....no neviem ci bolo prave na mieste podcenovat baby,,,a ze je to skor chlapska robota...ked je niekto presvedceny,ze chce byt policajtom,tak znesie vsetko...
strelba- je paradna...zazitok...a nie nieco tazke...
beh za kazdeho pocasia- aspon ma clovek potom dobry pocit, ze nieco pre seba urobil...
tp ze je tam vacsina chalanov, neznamena ze je to skola cisto pre chalanov....

Strejdo

OKAB, kamarat, absoluuuutne s tebou suhlasim. No, samozrejme, ze hladam znamost, pri listoch to neostalo, to by som bol velky optimista, az naivny, keby som si myslel, ze listy to vyriesia. Znamost uz je, povedal mi,ze momentalne iba na stredkolske miesto, tak mu hovorim, ze mne je to absolutne jedno. Ved ako si spravne povedal, chcem byt policajtom z presvedcenia, nie koli tomu (ako vacsina nevyzretych muzov, ktori tam uz su a zaberaju zbytocne miesto tym, ktori na to naozaj maju), ze budem nosit uniformu a mysliet si, ze som nieco viac, ako ostatni ludia.

OKAB

Ano samozrejme, ked ma niekto vysoku skolu je nieco viac ako stredoskolak. To su presne nazory tukanov s titulom. Moje spoluziacky, spoluziaci. Kazda jedna myslela ze ked vystuduje bude mat titul budu sa o nu zamestnavatelia bit (HAHA). JA mam titul, zamestnavam 60 ludi. S kazdym som robil pohovor osobne a mozem povedat ze titul nieje vsetko. Vysokoskolaci su ambicioneznejsi to moze povedat len somar. V zivote mi titul nepomohol. Ked sa zacnem s niekym rozpravat nema na cele napisane Ing. Mgr. atd jednoducho je to clovek. Vela ludi dosiahlo titul biflovanim ale pritom su pri rieseni problemov ktore prinasa zivot alebo dana situacia nepouzitelny. Preto sa tu hlasi vela vysosov lebo nemaju robotu a tak si myslia ze ich zoberu do zboru prednostne
.
.
.
STREJDO: vidis, mas titul co je dobre, ale jednoducho povedane, kolko krat si robil tie testy? A stale nic. Vypisujes listy a neviem co (este zacni drzat hladovku mozno si ta niekto vsimne), ale mozno keby si trosku pouvazoval a nasiel nejaku znamost tak si davno tam. Precital som si cele forum, pretoze moj brat chce byt policajtom. On chce byt policajtom z presvedcenia a myslim ze aj ty Strejdo. Asi budes musiet este trochu porozmyslat co by si preto mohol urobit a ake mas moznosti. Drzim palce

PS: Na tomto fore je naozaj kompletny pustup co a ako ked sa niekto chce stat pilicajtom. Staci citat.
Pardon za pravopis pisal som to trosku rozhorceny a nech si kazdy mysli o tom svoje.