Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
tak v policajnom zbore nemáš veľa klávesníc na výber...a máme počítače aké máme.
moska8:ty si asi nepochopila,ze geronimo tak ako aj ja,sme mali problem vobec precitat tu hatlaninu,co si napisala,pises otrasne tie prispevky a clovek nech lusti,co si kde ako myslela,lensi bud nedopisala alebo spojila s dalsim slovom.otras
uf, tak, skúšobá doba je v zbore od 3 mesiacov do 18 mesiacov A po duhé nadriadený ťa pošle na štúdium na dôstjnícku školu, nie na akadémiu, lebo podľa nariadenia ťa tam môže poslať na štúdium po 6 rokoch v zbore.Tak si nemýlte akadémiu s dôstojníckymi školami.
geronimo, ty si mojmu prípevku neozumel, pretože to bol príkla. Jadobe viem,že sa lsi kopec ľudí s vš do zboru. Myslené to bolo tak, že pre nich ni sú miesta, lebo majú vysokoškolské vzdelanie, na ulicu ich nedajú lebo majú vš, no a druhej strane ni na tabuľkové v miet leb o vzdelanie nie je poicajné. Takže je tu dilema, preto dávajú prednosť tým len maturitou, lebo ich môžu hodi naulicu s 2 laovou triedou. Chápeš?
Papier mi este neprisiel, ale uz to mam potvrdene.
Hej hej, list som poslal ministrovi.
Ja myslel ci Ti uz dosla odpoved ?? :) Ci ece neubehlo 30 dni od vtedy ? co si posielal listy ???
Presne tak Geronimo, mas cistu pravdu. Ale ja napriklad som bol az sklamany, ked mi povedali, ze moje predpokladane zaradenie bude oddeleni skrateneho vysetrovania a ostatnych na poriadkovu policiu. Radsej by som isiel aj ja na poriadkovu, ako trcat v kancli cely den a nerobit na smeny.
A co sa tyka mojho prijatia v BA, taaak zamietli mi ziadost aj napriek tomu, ze fyzicke som mal skoro na maximum a psychotesty tiez v poriadku. Dovod bol ten, ze som z vychodu, aj ked mam prechodny pobyt v BA, to ich nezaujima, vraj maju dost ziadatelov z BA kraja :)))) Dobre nie??? Isiel list aj ministrovi vnutra, toto len tak nenecham.
a ked uz som tu, Strejdo ako si dopadol ??? Podarilo sa nieco poriesit ???
moska8 : no musim reagovbat aj ja na Tvoj prispevok. Dalo mi zabrat kym som rozlustil, co si napisal/-a. Nik tu neriesil to, ci moze ist s titulom Mgr. z UKF robit hned vysetrovatela ! Alebo obdobnym titulom Bc / Ing z inych VS. Kazdy normalny scitany clovek si vie zratat 2+2. Nik z nas, co mame titul a hlasili sme sa, respektive sa hlasia ece podaktory, nik neocakaval, ze ho daju do 5.platovej tr. a na poziciu vysetrovatel, abo zastupca riaditela KRPZ. Je logicke, ze na niektore pozicie su potrebne policajne skusenosti atd atd... ale z toho dovodu je zavedena 2 rocna skusobna lehota, nie 3 mesiace ako v kazdom inom zamestnani a ked vydrzis, a nadriadeny posudi, ze by bolo prinosom Tvoj karierny rast, az pak Ta policia posiela na dalsie studium na akademiu. Tak neviem na margo coho tu reagujes, ked je to bezny fakt, a kazdy zaujemca o tom vie... Problem je v tom, ze VS su ambicioznejsi a neplanuju zostat trvale na zakladnych poziciach. Lenze ked chce ist vysie, znamena to, ze musi niekto od tade odist ... a to nik nechce, cize neni volne miesto a preto sa im neoplati brat VS...
Tolko moja reakcia na Tvoj prispevok.
sorry, vidinou istého zamestnania