Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
Tak v tom prípade by som sa ťa chcel spýtať ako dlho je príslušníkom PZ. A ešte by ma zaujímalo či mu niekto nedohovára za jeho štýl(tým myslím niekoho z nadriadených)
Choseee: a to ako si skocil rovno z informativneho na psycho ? Fyzicke skusky si nemal? V akom meste sa hlasis ? Drzim palce aj nadalej.
Tak v tom prípade by som sa ťa chcel spýtať ako dlho je príslušníkom PZ. A ešte by ma zaujímalo či mu niekto nedohovára za jeho štýl(tým myslím niekoho z nadriadených)
No tak informatívny pohovor mám za sebou rovnako ako aj psychotesty a obe úspešne. A inak môj štýl obliekania je Hip-Hop.
Strejdo: dovolím si trochu nesúhlasiť. Kamarát je tzv: punkový štýl. Má rad tento štýl a tomu podriaďuje aj svoje oblečenie. Psychologička sa ho spýtala, či nemá trochu výstredný štýl obliekania, keď sa na neho pozrela. A on sa jej opýtal,prečo si to myslí. Ona vraví, že takýto človek predsa nemôže vystupovať na verejnosti, ako policajt. On je dokončil... pani psychologička, ani mne sa nepáči, ako sa vy obliekate a neodsudzujem vás za to.Teraz je príslušníkom PZ a nikto by v civile nepovedal, že práve on je policajt. Ale nemusí to byť pravidlo.
No tak informatívny pohovor mám za sebou rovnako ako aj psychotesty a obe úspešne. A inak môj štýl obliekania je Hip-Hop.
Tak neze prides na informativny pohovor v monterkach. Inac aj na psychotestoch mas otazky tykajuce sa obliekania, konkretne vystredneho obliekania v spolocnosti. Neviem, ako sa obliekas, konkretizuj to. Ale myslim, ze to moze ovplyvnit prijatie, ked si vystredny, alebo exhibicionista, tak cez psychotesty neprejdes.
A za druhe, aj v sukromi ta budu ludia povazovat za policajta.
Zdravím. Rád by som sa spýtal či može štýl mojho obliekania v súkromí nejako ovplivniť moje prijatie.
Z 1392- na psychotesty sa nedá nijako pripraviť, buď na to máš alebo nie. Je to v tvojej povahe a vlastnostiach. Klamať sa tam nedá , to ani neskúšaj.
Klikni na odkaz a dostanes sa tam ;)