Policajná škola

Strejdo

Jasneee, ved samozrejme, ze vieme, ako to chodi. Ale ked maju tlacenku, tak nech sa tym nechvalia na verejnosti, ako sa mi prednedavnom jeden taky pochvalil a este aj vymysla, lebo mu ponukli miesto, s ktorym on nieje spokojny a chce ine. To je uz aka drzost? Este si aj vyberat bude.

tukan

caute vsetci chcem sa spytat ak by mi vedel niekto poradit ohladom telesne ze ci mucim mat s kazdej discipliny aspon jeden bod inak neprejdem napriklad ak nechcem ist na zhyby na hrazde tak automaticky som skoncil? dakujem za info.

Strejdo

choseee, tak hip hop je v pohodeeeee. Ja som si myslel, ze nejak vystrednesie chodis obleceny, ako napriklad kohut na hlave na fialovo, nausnica v nose, alebo take nieco horsie. Hip hop ved to je bezny styl. Nebooj nic, si tam ;)A nedavaj tu 3 krat tie iste prispevky.

toky

v stredu idem na info pohovor do BA , čo sa ma budú pýtať a či môže ovplyvniť nejak nie moc dobréé maturitné vysvedčenie, dík

Choseee

obusok:jasne že som mal aj fyzické tie som mal ako prvé a tiež úspešne.Ale tam ma ani nenapadlo že by to mohlo niekomu vadit.

Choseee

obusok:jasne že som mal aj fyzické tie som mal ako prvé a tiež úspešne.Ale tam ma ani nenapadlo že by to mohlo niekomu vadit.