Chcela by som vyskúšať nadstavbové štúdium polic.zboru,ale neviem či to ako žena zvládnem,keďže niesom nejako fyzicky zdatná.Prosím o vaše skúsenosti alebo rady,ďakujem
Policajná škola
Jasneee, ved samozrejme, ze vieme, ako to chodi. Ale ked maju tlacenku, tak nech sa tym nechvalia na verejnosti, ako sa mi prednedavnom jeden taky pochvalil a este aj vymysla, lebo mu ponukli miesto, s ktorym on nieje spokojny a chce ine. To je uz aka drzost? Este si aj vyberat bude.
Strejdo, ci patria alebo nie, o tom rozhoduju iny ... a vsetci vieme ako sa rozhoduje ...
Taki, ktori idu v disciplinach na minimum, resp. aspon na jeden bod, NEPATRIA do policajneho zboru!!!
jj, musis mat z kazdej discipliny aspon 1 bod.
caute vsetci chcem sa spytat ak by mi vedel niekto poradit ohladom telesne ze ci mucim mat s kazdej discipliny aspon jeden bod inak neprejdem napriklad ak nechcem ist na zhyby na hrazde tak automaticky som skoncil? dakujem za info.
strejdo:díky za pomoc
choseee, tak hip hop je v pohodeeeee. Ja som si myslel, ze nejak vystrednesie chodis obleceny, ako napriklad kohut na hlave na fialovo, nausnica v nose, alebo take nieco horsie. Hip hop ved to je bezny styl. Nebooj nic, si tam ;)A nedavaj tu 3 krat tie iste prispevky.
v stredu idem na info pohovor do BA , čo sa ma budú pýtať a či môže ovplyvniť nejak nie moc dobréé maturitné vysvedčenie, dík
obusok:jasne že som mal aj fyzické tie som mal ako prvé a tiež úspešne.Ale tam ma ani nenapadlo že by to mohlo niekomu vadit.
obusok:jasne že som mal aj fyzické tie som mal ako prvé a tiež úspešne.Ale tam ma ani nenapadlo že by to mohlo niekomu vadit.