Policajná škola

moska8

anieska, načo reaguješ na jeho príspevky? neboli určené tebe. Strejdo sa v tej problematike vyzná a hovorí vám to ako to je naozaj. A ne že mám vysokú školu a si myslíte že budete robiť nieke na generálnom alebo rovno hovorcu ministrovi. Poručíka dostane len ten kto ide za vyšetrovateľa aj s inou vškou ako s právnickou či akadémiou, ale musí si dorobiť špecializovné policajné vzdelanie. Na iné funkcie aj s VŠ dostanete hodnosť strážmajster.
Strejdo, tak vyšlo ti to, gratulujem:-)
Sorry, dó svojej prezývky som omylom dala prezývku tej baby.

anieska

Pre strejdo

Prečo sa robíš tak strašne dôležitý...? Keby si bol tak strašne dobrý, tak už si dávno tam, robíš sa že všetko vieš, atd...a myslím si,že dosť ludí chce byť policajtom nie len z vlastného presvedčenia, ale že vedia že budú mať dobrý život,že budú zabezpečený a tak...budú mať dôchodky...vieš...a nie z vlastného presvedčenia, a vždy ked sa niekto niečo opýta, tak sa robíš jak keby nebolo nad teba....a každého len doslova zjebeš....A ja viem, čo hovorím, a ako si písal, že vysoká škola nič neznamená....? Hm...tak to asi ťažko...:-)

quantin

caute.kto bol dneska na prijimackach v KE na Kmetovej 29.ja som nemohol kvoli zdravotnim dovodom.bolo vas tam vela a co diktat a sloh?napiste na dencohristov@gmail.com.dik cau

Strejdo

:DDDDDD skliko nenechaj sa vysmiat. Ja ma vysoku skolu druheho stupna a idem na hodnost strazmajstra a som spokojny.
Na dostojnicke hodnosti musis mat aj specializovane policajne vzdelanie, nestaci ti, ze mas vysoku skolu.
Ti co si myslite, ze vam vysoka skola nieco pomoze, PROSIIIM VAS, nelietajte tolko v oblakoch. To co hovori zakon je jedna vec, ale ovela dolezitejsia je REALITA. Nemylte si to s NAIVITOU.

Vacsina len chce zbierat hviezdicky na rameno a love do penazenky, ale maloktori z tychto ludi sa zamysli nad tym, ci vobec chcu vykonavat povolanie policajta. Taki, co chcete byt prislusnikmi Policajneho zboru iba koli uniforme a hviezdickam na ramenach, chodte radsej za smetiarov, tam tiez dostanete uniformu a snehove zviezdicky si mozte najst niekde na smetisku a radsej prenechajte miesta tym, ktori chcu byt policajti z vnutorneho presvedcenia.
Skliko, ten posledny odstavec nepatril tebe, ale vseobecne, lebo pri policii je vela takych.

skliko

obusok osobna ako sa to vezme piosal som na ministerstvo a napisali mi to takto :
Pri prijatí do služobného pomeru na funkciu, pre ktorú je určený kvalifikačńý predpoklad
- úplného stredného vzdelania, sa policajt vymenuje do hodnosti strážmajstra
- vysokoškolského vzdelania prvého stupňa, sa policajt vymenuje do hodnosti podporučíka
- vysokoškolského vzdelania druhého stupňa je policajt vymenovaný do hodnosti poručíka